Μοδάτα πλεκτά μαγιό για φέτος το Καλοκαίρι!

Μοδάτα πλεκτά μαγιό για φέτος το Καλοκαίρι!

Καθώς το καλοκαίρι είναι όλο και πιο κοντά μας αρχίζουμε να ψάχνουμε που θα περάσουμε λίγες μέρες χαλάρωσης. Αφού βρούμε αρχίζουμε , εμείς οι γυναίκες κυρίως, να οργανώνουμε τον “στόλο”μας με όσα θέλουμε για τις διακοπές μας. Οπότε συνειδητοποιούμε ότι δεν έχουμε μαγιό!
Αρχίζει λοιπόν η αναζήτηση του τέλειου μαγιό. Έχεις βάλει στο μάτι ένα πλεκτό μαγιό που χάζευες στα περιοδικά αλλά δεν ξέρεις που θα το βρεις! Η ediva είναι εδώ για σένα με μία μεγάλη συλλογή από πλεκτά μαγιό. Εσύ απλά διάλεξε ποιο σου αρέσει και … καλές διακοπές! Πριν αρχίσεις την αναζήτηση δες ποια μαγιό θα φορεθούν το φετινό καλοκαίρι!


1. Μονόχρωμα πλεκτά μπικίνι
Μονόχρωμα μεν, πολλά χρώματα για να διαλέξετε δε! Σίγουρα το μονόχρωμο είναι μια safe επιλογή αφού μας επιτρέπει να το φορέσουμε και με άλλα μαγιό, κάνοντας έτσι πολλούς συνδυασμούς για ξεχωριστές εμφανίσεις στην πλάζ.
Εάν δεν έχεις άσπρο ή μαύρο μαγιό στην ντουλάπα σου ήρθε η ώρα να πάρεις ένα, αφού θα μπορείς να το συνδυάσεις με άπειρους τρόπους. Το άσπρο μάλιστα είναι ιδανικό χρώμα για όσες παίρνουν αυτό το υπέροχο σοκολατί χρώμα, αφού κάνει μια ωραία αντίθεση. Το μόνο του αρνητικό είναι ότι λερώνεται λίγο πιο εύκολο γι’αυτό θέλει προσοχή.
Αν απ την άλλη θες να βάλεις χρώμα στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στην θάλασσα, επέλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και βρες το στυλ που σου ταιριάζει. Τάση για φέτος το καλοκαίρι είναι να μένουν οι ώμοι ακάλυπτοι, κάτι που μας κολακεύει περισσότερο από όσο νομίζουμε.
2. Χρωματιστά πλεκτά μπικίνι
Είναι όλα τους τόσο ωραία που δεν θα ξέρεις πραγματικά ποιο να διαλέξεις. Συνδυασμοί χρωμάτων και σχεδίων για όλα τα γούστα, για να βρει κάθε γυναίκα αυτό που της αρέσει.Θα βρείτε πολλά μοτίβα σε μπικίνι που θα κάνουν όλα τα πλήθη να παραμιλούν για την εμφάνισή σας.Διαλέξτε αυτό που σας κάνει να νιώθετε άνετα και αγοράστε το.Βέβαια είναι λίγο πιο δύσκολα να συνδυαστούν με τα μαγιό που έχουμε ήδη αλλά μπορείτε να κάνετε το δικό σας Mix&Match και να εντυπωσιάσετε
3. Πλεκτά ολόσωμα μαγιό
Αγαπημένη τάση του καλοκαιριού,τα ολόσωμα μαγιό. Ειδικά όταν τα βρίσκουμε σε πλεκτή υφή είμαστε διπλά ευτυχισμένες αφού συνδυάζουν τέλεια δύο τάσεις μαζί. Όπως κι αν το κάνουμε το ολόσωμο μαγιό έχει άλλη χάρη.
Είτε με ακάλυπτους τους ώμους είτε με βαθύ ντεκολοτέ είναι πολύ εντυπωσιακά μαγιό. Μάλιστα με μία φούστα ή ένα παντελόνι μπορείς να το φορέσεις άνετα και για την βραδινή σου έξοδο στις διακοπές. Για σένα που τρελαίνεσαι για κρόσια, μην ανησυχείς και θα βρεις αυτό που ψάχνεις συνδυασμένο με πλεκτά μαγιό δίνοντας μια πιο boho διάθεση στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.