Οι τάσεις της μόδας στα νύχια για το Καλοκαίρι 2017!

Οι τάσεις της μόδας στα νύχια για το Καλοκαίρι 2017!

Οι τάσεις της μόδας στα νύχια συνεχώς ανανεώνονται και βρίσκουμε καινούρια σχέδια που μας αρέσουν πολύ. Τα nailart εξελίσσονται συνεχώς και περιμένουμε πώς και πώς τις καινούριες τάσεις.
Αν είσαι κι εσύ fashiongirl και σου αρέσει να προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση και να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα, εδώ θα μάθεις τα τελευταία trends που είναι στη μόδα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017.
Θα δούμε χρώματα και σχέδια που ήταν στην μόδα από προηγούμενα χρόνια, αλλά και κάποια εντελώς καινούρια που θα μας δώσουν έμπνευση για κάτι διαφορετικό. Επίσης εδώ μπορείς να ενημερωθείς για τα σχήματα των νυχιών που είναι στη μόδα.
Ποια σχήματα νυχιών είναι στη μόδα
Αν είσαι φαν των μακριών νυχιών και σ’αρέσει να πειραματίζεσαι με εκκεντρικά σχήματα, δυστυχώς θα σ’ απογοητεύσω. Τα σχήματα νυχιών για φέτος είναι αρκετά απλά, που μπορούν όμως να σου προσφέρουν μεγάλη άνεση.

Κοντά και στρογγυλά νύχια

Ίσως είναι η γενικότερη τάση της μόδας που έχει στραφεί στο ανδρόγυνο στυλ ή απλά υπάρχει μια στροφή προς το φυσικό και το βολικό. Όπως και να χει τα κοντά και στρογγυλά νύχια είναι της μόδας και υπάρχουν πολλές επιλογές για το χρώμα μανό που θα επιλέξεις ή ακόμα μπορείς και να τα διακοσμήσεις με nailart, ειδικά αν έχεις μεγάλη βάση.

Οβάλ

Το οβάλ δεν μπορεί παρά να είναι πάντα στη μόδα, αφού είναι τόσο chic και θηλυκό. Επίσης η χρησιμότητά του είναι μεγάλη, καθώς σε ένα οβάλ νύχι μπορείς να δημιουργήσεις αρκετά σχέδια nailart, αλλά ποτέ δεν είναι υπερβολικά μακρύ το νύχι ώστε να δείχνει αντιαισθητικό.
Almond

Ίσως το μόνο σχήμα νυχιών που ξεφεύγει λίγο από το καθαρά φυσικό είναι το almond ή αμυγδαλωτό. Φυσικά μιλάμε για το σχήμα που μοιάζει αρκετά με το οβάλ, αλλά είναι λίγο πιο μυτερό το πάνω μέρος του νυχιού. Ως προς τα σχήματα αυτό είναι το πιο extreme που θα δούμε φέτος, αφού είπαμε ότι η τάση είναι προς το φυσικό.

Χρώματα και σχέδια στα νύχια για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017

Αφού είδαμε τα σχήματα των νυχιών που θα φροντίσουμε να έχουμε φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να περάσουμε στα χρώματα και τα σχέδια που θα διακοσμούν τα νύχια μας. Όπως μάλλον ήδη έχεις καταλάβει οι απαλές αποχρώσεις που έρχονται πιο κοντά στο φυσικό χρώμα είναι η μεγάλη τάση με κάποιες εξαιρέσεις που εντυπωσιάζουν.

Χρώμα μόνο σε μερικά σημεία του νυχιού

Αυτό που έκανες όταν ήσουν μικρή παίζοντας με τα μανό της μαμάς σου, τώρα είναι στη μόδα. Πολλοί σχεδιαστές λανσάρουν αυτή τη νέα τάση όπου τα νύχια είναι καλυμμένα με χρώμα μόνο σε μερικά σημεία, δημιουργώντας ένα σχήμα ή ακόμα και ακανόνιστα.

Νύχια κόσμημα

Το πιο εκκεντρικό που θα δούμε για αυτή τη σεζόν είναι αυτά τα θεματικά νύχια. Όπως μπορείς αν δεις το κάθε χέρι είναι διακοσμημένο με πολλά έντονα και εκκεντρικά διακοσμητικά νυχιών. Έτσι αν θες κι εσύ να τολμήσεις μπορείς κι εσύ να επιλέξεις ένα θέμα και να διακοσμήσεις τα νύχια σου μ αυτόν τον τρόπο.

Με στρας

Ένα ακόμα εκκεντρικό στυλ που θα δούμε αρκετά φέτος είναι τα στρας. Το καλό σ’ αυτή την επιλογή είναι πως μπορείς εσύ να επιλέξεις πόσα στρας θα βάλεις σε κάθε νύχι και έτσι γίνεται όσο υπερβολικό θέλεις εσύ, χωρίς να ξεφεύγει.

Με γραμμές

Και επιστρέφουμε στο απλό στυλ και βλέπουμε τα νύχια που λειτουργούν σαν καμβάς. Πάρε το χρώμα μανό που σου αρέσει και απλά κάνε γεωμετρικές γραμμές σε ό,τι σχήμα και σχέδιο θέλεις.

Άσπρα νύχια

Το άσπρο μανό είναι πολύ ωραίο και θηλυκό, θέλει όμως μεγάλη προσοχή στην επιλογή. Βάψε τα νύχια σου άσπρα μόνη σου μόνο αν είσαι σίγουρη ότι έχεις την σωστή απόχρωση και την ικανότητα να απλώσεις όση ποσότητα χρειάζεται, για να μην καταλήξεις να δείχνουν τα νύχια σου σαν να τα έχεις βάψει με μπλάνκο. Πάντως το άσπρο είναι άκρως εντυπωσιακό χρώμα και θα μονοπωλήσει και φέτος τα βλέμματα.

Διαφορετικό χρώμα στην κορυφή

Αυτή είναι μια καινούρια τεχνική που τώρα ανακαλύπτουμε, μας αρέσει πολύ και σίγουρα είναι εύκολη για τις επαγγελματίες τεχνίτριες νυχιών, ώστε να το εφαρμόσουν και σε εμάς. Για να πετύχουμε αυτό το σχέδιο εφαρμόζουμε στο νύχι ένα χρώμα και αφού το αφήσουμε να στεγνώσει καλά εφαρμόζουμε ένα διαφορετικό χρώμα που ταιριάζει, αφήνοντας όμως στην βάση ή στην κορυφή του νυχιού να φαίνεται το πρώτο χρώμα.

Nude χρώμα

Νομίζω αυτό ήταν κάτι που περίμενες, αφού όταν μιλάμε για φυσικό το μυαλό μας πάει αμέσως στο nude χρώμα και έχεις απόλυτο δίκιο. Όλες οι αποχρώσεις του nude λοιπόν είναι της μόδας για φέτος, χαρίζοντας μια δροσερή εμφάνιση στα νύχια μας.

Εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ

Το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ έχει αποσυρθεί πια και τη θέση του έχουν αντικαταστήσει διάφορες παραλλαγές. Αυτό που έχει αλλάξει είναι το χρώμα της γραμμής, αλλά και η θέση της γραμμής που έχει αλλάξει αρκετά.

Απαλό ροζ χρώμα

Το πιο ρομαντικό μανικιούρ γι’ αυτή τη σεζόν είναι το απαλό ροζ. Μας αρέσει πάντα τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες να βάφουμε ροζ τα νύχια μας και αυτό είναι μια διαχρονική τάση που θα είναι για πάντα στη μόδα.

Μεταλλικά μανό

Ακόμα ένα μανικιούρ που εντυπωσιάζει για αυτή τη σεζόν είναι το χρυσό και το ασημένιο μεταλλικό μανό. Χαρίζουν λάμψη στα νύχια, αλλά αν θέλεις να αποφύγεις την υπερβολή μπορείς να εφαρμόσεις ένα ματ topcoat, ώστε να μη γυαλίζει αρκετά.

Ombre νύχια

Το ombre είναι μια τάση που μας αρέσει πολύ στα νύχια, αφού μπορούμε να συνδυάσουμε πολλά χρώματα μαζί. Για να το κάνεις πιο εύκολα μόνη σου μπορείς να χρωματίσεις ένα σφουγγάρι με τα μανό που θέλεις και να το εφαρμόσεις στο νύχι από το σφουγγάρι.

Κόκκινα νύχια

Αν θες να παραμείνεις seχy και το καλοκαίρι δεν έχεις παρά να βάψεις απλά τα νύχια σου με μια ανοιχτή απόχρωση του κόκκινου.

Βουργουνδί χρώμα

Το βουργουνδί χρώμα, το οποίο είναι μια σκούρα απόχρωση του κόκκινου που πλησιάζει το μπορντό έκανε φέτος δυναμικά την εμφάνισή του και θα παραμείνει στις κορυφαίες επιλογές και για αυτή σεζόν.

Σκούρα χρώματα στα νύχια

Το βουργουνδί δεν είναι όμως το μόνο σκούρο χρώμα που θα δούμε στα νύχια, αλλά και το σκούρο μπλε ή ακόμα και το μαύρο που δίνουν μια ροκ αίσθηση.

Παστέλ χρώματα στα νύχια

Και φυσικά άνοιξη και καλοκαίρι χωρίς έντονα χρώματα δεν γίνεται. Στη χρωματική παλέτα για φέτος ανήκουν όλα τα παστέλ χρώματα που δείχνουν ακόμα πιο φωτεινά με glossytopcoat και ταιριάζουν σε μακριά ή κοντά νύχια.