Εβρίτες Παναθηναϊκοί ψάχνουν πότε θα  περάσει οδικώς η ομάδα μπάσκετ

Εβρίτες Παναθηναϊκοί ψάχνουν πότε θα περάσει οδικώς η ομάδα μπάσκετ

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό της με τρεις ήττες από την Φενέρμπαχτσε αποφασίστηκε από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο να επιστρέψει ως τιμωρία με λεωφορείο οδικώς στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη.

Έτσι οι «πράσινοι» θα μπουν στην Ελλάδα από το τελωνείο των Κήπων και θα περάσουν από το νομό Έβρου μέσω της Εγνατίας οδού. Αυτό ξεσήκωσε αρκετούς οπαδούς τους, οι οποίοι άρχισαν να ψάχνουν ποια ώρα ακριβώς θα συμβεί αυτό, προκειμένου να βρεθούν κοντά στους μπασκετμπολίστες. Είτε στους Κήπους είτε στην διάρκεια της διαδρομής ως την Κομοτηνή.

Στο λεωφορείο πάντως δεν θα είναι όλοι οι παίκτες, αφού τέσσερις αντέδρασαν στην απόφαση του κ.Γιαννακόπουλο να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια της ομάδας και να επιστρέψει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη! Κάπως έτσι, θα διανύσει οδικώς τα 1.097 χιλιόμετρα που απέχει η Κωνσταντινούπολη από την Αθήνα, μία απόσταση που χρειάζεται κάτι παραπάνω από 11 ώρες (χωρίς στάσεις) για να διανυθεί.

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν και ο πρώτος παίκτης που αντέδρασε στο άκουσμα της απόφασης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Κρις Σίνγκλετον, ο Κένι Γκάμπριελ και ο Αντώνης Φώτσης ήταν οι τέσσερις παίκτες που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν της επιστροφής.