To Πάσχα της Βανδή και του Ντέμη  σε χωριό με 30 κατοίκους

To Πάσχα της Βανδή και του Ντέμη σε χωριό με 30 κατοίκους

Στον Έβρο πέρασαν τις γιορτές του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή και ο συντοπίτης μας Ντέμης Νικολαίδης με τα παιδιά τους. Η καταξιωμένη καλλιτέχνης και ο Αλεξανδρουπολίτης πρώην άσσος της ΑΕΚ και της εθνικής ομάδας επισκέφθηκαν τους γονείς του και μάλιστα επέλεξαν το χωριό Πεύκα απ’ όπου κατάγεται ο Ντέμης και βρίσκεται 18 χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα Πεύκα είναι ένα μικρό χωριουδάκι, που πλέον έχει ελάχιστους κατοίκους, οι οποίοι δεν ξεπερνούν τους 30. Εκεί είχαν εγκατασταθεί μετά την Μικρασιατική καταστροφή Πόντιοι πρόσφυγες όπως και στα διπλανά χωριά Νίψα, Πυλαία, Μελία και Κοίλα. Στο τελευταίο χωριό μάλιστα μένει μόνιμα ένας άλλος πολύ επώνυμος άνθρωπος απ’ τον χώρο του τραγουδιού, ο κορυφαίος στιχουργός Λευτέρης Χαψιάδης.
Η Βανδή, που την Δευτέρα έφυγε για την Αθήνα μια και το βράδυ υπήρχε ο τελικός του RisingStarστον ΑΝΤ1, βρήκε την ευκαιρία να κάνει βόλτες με τα πόδια και το ποδήλατο μαζί με τον γιο της Γιώργο και την κόρη της Μελίνα, αλλά και να μάζεψε μαρούλια από τον κήπο του σπιτιού του Ντέμη, τα οποία προφανώς καλλιεργεί η πεθερά της.