Ένας εβρίτης μαθαίνει στους Ινδονήσιους το ελληνικό γιαούρτι

Ένας εβρίτης μαθαίνει στους Ινδονήσιους το ελληνικό γιαούρτι

‘Ενας Εβρίτης από την Ορεστιάδα, μαθαίνει στους κατοίκους της μακρινής Ινδονησίας να τρώνε ελληνικό γιαούρτι. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πεντεφράγκα, που αφού έκλεισε την επιχείρηση εστίασης που διατηρούσε στον Έβρο λόγω της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων και βρέθηκε 13.000 χιλιόμετρα μακριά, στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας Τζακάρτα.

Αποφάσισε λοιπόν να μεταναστεύσει στην Ινδονησία και να παράγει εκεί, ελληνικό γιαούρτι. Το εγχείρημά του βρήκε ανταπόκριση και πλέον η μικρή μονάδα που ξεκίνησε στην Τζακάρτα είναι στην φάση της επέκτασης. Ο κ.Πεντεφράγκας μίλησε στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για το δικό του success story που αξίζει να το γνωρίσει κανείς.