Έρχεται προκήρυξη για 32 προσλήψεις στο κέντρο υποδοχής Φυλακίου

Έρχεται προκήρυξη για 32 προσλήψεις στο κέντρο υποδοχής Φυλακίου

Ένα βήμα πριν τη δημοσίευση είναι η νέα μεγάλη προκήρυξη του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής  για 265 εποχικούς υπαλλήλους που θα ενισχύσουν τα Κέντρα Υπηρεσίας και Υποδοχής Μεταναστών. οι 32 από αυτούς προορίζονται για το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.  Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου. 

Σύμφωνα με το dimosio.gr, το νέο προσωπικό θα τοποθετηθεί στην Κεντρική Υπηρεσία και σε έξι Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, εκ των οποίων τα πέντε στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Πρόκειται για επείγον αίτημα του υπουργείου, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το Εθνικό Πρόγραμμα του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Oσον αφορά στους τίτλους σπουδών που οφείλουν να διαθέτουν οι ενδιαφερόμενοι, το «Eθνος – Εργασία» παρουσιάζει ενδεικτικά τους τίτλους των δύο δημοφιλέστερων ειδικοτήτων της προκήρυξης, όπως αναφέρονται στο επίσημο «Προσοντολόγιο για Διορισμό στο Δημόσιο».

ΔΕ Διοικητικών: Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ, οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών ΤΕΕ, ανεξαρτήτως ειδικότητας ή πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών ΤΕΕ οποιασδήποτε ειδικότητας του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Λυκείου ή ΕΠΑΛ στους κλάδους (α) Διοικητικών Υπηρεσιών-Γραμματέων, (β) Οικονομίας και (γ) Βιβλιοθηκονομίας ή ΤΕΛ των τμημάτων: (α) Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, (β) Υπαλλήλων Επιχειρήσεων Μεταφορών, (γ) Υπαλλήλων Λογιστηρίου, (δ) Υπαλλήλων Διοίκησης, και (ε) Εμπορικών Επιχειρήσεων.

ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού: Πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε Τμήματος ΑΕΙ της ημεδαπής, συμπεριλαμβανομένων και των πτυχίων ή διπλωμάτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και των Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.), ή ισότιμων σχολών της αλλοδαπής. Σημειώνεται ότι, όταν ο κλάδος είναι αμιγώς διοικητικός, επιτρέπεται να περιορίζονται με την προκήρυξη τα προσόντα διορισμού σε πτυχία ή διπλώματα διοικητικών ή νομικών μόνο σπουδών γενικώς ή συγκεκριμένων ειδικοτήτων αυτών μετά από αίτημα του φορέα που εγκρίνεται από το ΑΣΕΠ.

Δείτε τις θέσεις που προβλέπονται για τον Έβρο

____________________________________________________________________________

 

Newsroom

Καριοφυλλιά Τερ.