Το Evros-news.gr στο Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Το Evros-news.gr στο Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Tο Evros-news.gr μπορεί να βρίσκεται μόλις μια βδομάδα στον “αέρα” του διαδικτύου, αλλά χάρη στην αγάπη, την στήριξη και την συμπαράσταση σας, έχει καταφέρει να… ταράξει τα νερά στον Έβρο. Το δυναμικό ξεκίνημα του ειδησεογραφικού μας site προκάλεσε μάλιστα και πανελλήνιο ενδιαφέρον.

Το απόγευμα της Τρίτης, το Απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Chanell στις 17.45 που παρουσιάζει η Ελένη Τσαγκά, στο ένθετο με ειδήσεις της Περιφέρειας που επιμελείται η πολύ καλή δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, υπήρχε ΑΦΙΕΡΩΜΑ στο Evros-news.gr, το νέο ειδησεογραφικό site του Έβρου. Κι όχι μόνο αυτό. Επιλέχθηκε να παίξει ένα βίντεο που πρόβαλλε από ψηλά το Διδυμότειχο, την “πόλη των Αυτοκρατόρων” και των κάστρων, με πλάνα drones του συντοπίτη μας Κώστα Γκουρλουμένου που σαρώνουν τα βραβεία σε παγκόσμιους διαγωνισμούς.

Εκτός από το Evros-news.gr προβλήθηκε λοιπόν και μια περιοχή του Έβρου και αυτό το θεωρούμε εξίσου σημαντικό. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την στήριξη και να ξέρετε ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή…