Ψήφισαν οι καπνοπαραγωγοί σε Έβρο και Ροδόπη

Ψήφισαν οι καπνοπαραγωγοί σε Έβρο και Ροδόπη

Εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων του στο διοικητικό συμβούλιο, το εποπτικό, τον ΣΑΣΟΕΕ, το ΔΣ της εταιρείας Μπασμάς Θράκης και τη γενική συνέλευση πραγματοποίησε στις 29 Απριλίου ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης. Σε σύνολο 10.625 εγγεγραμμένων μελών, ψήφισαν 3.890.

Κάλπες στήθηκαν από τις 8.00 το πρωί του περασμένου Σαββάτου σε Κομοτηνή, Οργάνη, Φιλύρα, Αρριανά, Ίασμο, Σάπες και Αλεξανδρούπολη για την πολυπληθέστερη ομάδα παραγωγών της Ελλάδας. «Δεν υπάρχουν παρατάξεις, το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο και ο κάθε υποψήφιος κατέρχεται αυτόνομος για τη θέση που διεκδικεί», μετέφερε ο δικηγόρος του Πρωτοδικείου Ροδόπης, Γιώργος Ντάσιος, που ανέλαβε συντονιστής της εκλογικής διαδικασίας.

Οι πρώτοι επτά από τους 30 υποψηφίους αποτελούν το νέο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού. Έλαβαν: Χουσεΐν Εσάτ 1.564, Σινάν Αχμέτ 1.413, Μουσταφά Μουσταφά 720, Λατήφ Λατήφ 700, Ερντίντζ Χουσεΐν 567, Μουχαρέμ Χαλήλ Ιμπράμ 542, Αϊφέρ Φεϊζουλά 528. Τις επόμενες μέρες ο πλειοψηφών σύμβουλος, που είναι ο μέχρι πρόσφατα πρόεδρος, Εσάτ Χουσεΐν, θα καλέσει τους υπόλοιπους εκλεγμένους για την κατανομή των αξιωμάτων.

Πηγή: ypaithros.gr