Νέα κινητοποίηση για αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου την Παρασκευή

Νέα κινητοποίηση για αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου την Παρασκευή

Νέα συζήτηση-συνάντηση για το νιοσοκομείο Διδυμοτείχου, οργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή 12 Μαίου στις 8 το βράδυ στο Διδυμότειχο, η Πρωτοβουλία Συλλόγων και Φορέων για την Αναβαθμισμένη Αυτονόμηση του Νοσοκομείου. Σε αυτή έχουν προσκληθεί και οι τέσσερις βουλευτές του νομού Έβρου καθώς και όλοι οι θεσμικοί φορείς.
Στην ανοιχτή πρόσκληση της η Συντονιστική Επιτροπή των φορέων αναφέρει: “Tην Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στην Αίθουσα του Θεατρικού Συλλόγου «ΘΕΑ/ΣΥ» στο Θέατρο «Ορφέας» Διδυμοτείχου (το οποίο βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 71) έχουν προσκληθεί οι Βουλευτές του Νομού Έβρου σε μία ενημερωτική συνάντηση/ συζήτηση για το μέλλον του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου ως πρός την Αναβαθμισμένη Λειτουργεία του Ιδρύματος και για τις μέχρι τώρα και περαιτέρω δράσεις και ενεργειές τους. Στην συνάντηση αυτή έχουν προσκληθεί και όλοι οι Θεσμικοί Φορείς του Νομού Έβρου.

Η πρόσκληση αυτή αποφασίστηκε μετά από Γενικές Συνελεύσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Σουφλί και συμμετείχαν όλοι οι Σύλλογοι και Φορείς του Βορείου Έβρου και όχι μόνο. Σύλλογοι, Φορείς και Σωματεία καθώς και ο κάθε Πολίτης του Νομού Έβρου ενώνουμε της δυνάμεις μας ώστε με μία φωνή να διεκδικήσουμε το καλό του τόπου μας, στηρίζοντας έτσι τους πρωτεργάτες της προσπάθειας αυτής, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό, τον Περιφερειάρχη, τους Δημάρχους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου, και όλους τους Θεσμικούς και Τοπικούς Φορείς. Οι ανωτέρω μαζί με τους Εκπροσώπους του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου έχουν υπογράψει το Ομόφωνο Ψήφισμα Θεσμικών Φορέων Κεντρικού και Βορείου Εβρου, στις 18 Μαρτίου 2017.
Δίνουμε έτσι στους Βουλευτές της Περιφέρειάς μας, που βρίσκονται για όλους εμάς στην πρώτη γραμμή, την δύναμη να σταθούνε μπροστά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με επιχειρήματα, για να εκφράσουν δυναμικά τις απαιτήσεις τις τοπικής κοινωνίας.
Με τελικό σκοπό, να πετύχουμε τους στόχους μας για ένα καλύτερο αύριο.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Εκ της Συντονιστικής Επιτροπής
Διεθυντής Ιατρικού Προσωπικού Νοσοκομείου
Βαφειάδης Κωνσταντίνος
Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου
Στάμος Ευστάθιος
Επιτροπή Ορεστιάδας, Διδυμότειχου και Σουφλίου
Μπαχαρίδου Φανή, Καραφείζη Ευη
Ψυράκη Αναστασία, Παπακωνσταντίνου Δημήτρης
Παπαδοπούλου Σοφία , Πασχάλης Κωνσταντίνος
Ορφανού Ευανθία, Παπαδόπουλος Γρηγόριος
Φυδανάκης Παναγιώτης, Μιντιούρης Απόστολος

 

Newsroom: Πασχάλης Καρ.