Ο Εβρίτης Κ. Τριανταφυλλάκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στην Πάτρα

Ο Εβρίτης Κ. Τριανταφυλλάκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στην Πάτρα

Το νέο του βιβλίο “Μια άλλη ευκαιρία…” παρουσιάζει αύριο Τετάρτη 10 Μαϊου, στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, ο Εβρίτης (κατάγεται από το Ασημένιο Έβρου) Κώστας Τριανταφυλλάκης.

Ο ίδιος αναφερόμενος στην εκδήλωση αυτή επισημαίνει: “Ηταν ιδέα και επιμονή του φίλου Νίκου Σουγλέρη που …γκρίνιαζε συνέχεια γιατί δεν οργανώναμε μια παρουσίαση στην Πόλη του.
Αν εξαιρεθεί ο Νίκος, που θα συντονίσει τη συζήτηση και ο Δημήτρης Κουρέας, που τον είχα συναντήσει πριν από 4 χρόνια φοιτητή στην Κομοτηνή, όλους τους άλλους που θα παρουσιάσουν το βιβλίο, θα τους δώ για πρώτη φορά την Τετάρτη!
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τις κυρίες Χριστίνα Τζάνη και Μαρία Ορφανού καθώς και τον Καθηγητή Στέφανο Σκαρπέλλο που δέχθηκαν, χωρίς καν να με γνωρίζουν, να μιλήσουν για το βιβλίο μου. Η τιμή είναι μεγάλη.
Ευχαριστώ την Ιστορική Εφημερίδα της Πάτρας “ΓΝΩΜΗ” που αγκάλιασε την παρουσίαση και το βιβλίο (είχαν γράψει και για τα άλλα μου βιβλία) και την κυρία Ασπασία Παπαχρίστου από το Βιβλιοπωλείο “Η Γωνιά του Βιβλίου” για την υποστήριξη.
Δεν ξέρω αν αρκούν τα ευχαριστώ για την μεγάλη τιμή”.

Ποιός είναι ο Κώστας Τριανταφυλλάκης


Ο Κώστας Τριανταφυλλάκης γεννήθηκε στο Ασημένιο Έβρου. Τελείωσε το Γυμνάσιο Διδυμοτείχου. Το 1975 ήρθε στην Αθήνα και σπούδασε στην Πάντειο. Το 1979 μετέβη στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά και πολιτικές επιστήμες (Μaster) και Διεθνείς Σχέσεις (Διδακτορικό). Στην Ελλάδα επέστρεψε το 1990. Εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα marketing και επικοινωνίας. Έργα του: “Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει” (2012), “Ημερολόγια χαρμολύπης” (2014), “Μια άλλη ευκαιρία…”(2017)