Την “παραίτησε” από το ΔΗΚΕΠΑΟ  ο δήμαρχος Ορεστιάδας

Την “παραίτησε” από το ΔΗΚΕΠΑΟ ο δήμαρχος Ορεστιάδας

Παρελθόν για την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης του δήμου Ορεστιάδας,  αποτελεί από χθες η Γεωργία Αδάμ. Ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης ζήτησε την παραίτηση της, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να μπουν καινούργια πρόσωπα στον συγκεκριμένο τομέα και η κ.Αδάμ την υπέβαλλε.

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  ευχαρίστησε τον κ.Μαυρίδη που την εμπιστεύθηκε αν και δεν κατάγεται από την Ορεστιάδα και επεσήμανε ότι παραμένουν οι φιλικές της σχέσεις με τον κ.Μαυρίδη, τονίζοντας: “Κατόπιν συζητήσεως με τον φίλο και δήμαρχο Vassilis Mavridis ζητήθηκε η παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑΟ ..για να δοκιμαστούν νέα πρόσωπα…..Καθ’ως κλείνει για εμένα ένας δημιουργικός και άκρως επιτυχημένος κύκλος ..πολιτιστικών δράσεων ..θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως για το ρίσκο να εμπιστευθεί μια ΞΕΝΗ γυναίκα στο δύσκολο τομέα του πολιτισμού …τα δώρα μου από την θητεία των 2.5 ετων ανέλπιστα πολλά ..αλλά και η αγάπη των συμπολιτών μου ΤΕΡΑΣΤΙΑ….

Θελω να ευχαριστησω τον συζηγο μου και την κορη μου που παρολο που απουσιαζα ατελειωτες ωρες ηταν διπλα μου….παντα με την αγαπη τους..
Τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ που με το ηθος και το κυρος του μας συμπαραστεκοταν σε ολα …
Tους συνεργατες Αντώνιος Πάντος Γιάννης Σκερλίδης και George Kakos !!!
και φυσικα τον δασκαλο μου Yiannis Siopidis για τις υπεροχες στιγμες….!!!!
τελος ολους τους πολιτιστικους συλλογους και φορεις για την υπεροχη συνεργασια !!!!και τους υπαλληλους της επιχειρησης….ΑΠΟΧΩΡΏ… με το κεφαλι ψηλα και την ψυχη γεματη….ζητω συγνωμη αν πικρανα καποιους η τυχον στεναχωρεσα…αλλα και σεαυτους που με πικραναν ..θα ευχηθω να εχουν υγεια….
θα συνεχισω τον εθελοντισμο παντα ..με σημαια μου το χαμογελο!!!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ….ΑΓΑΠΩ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΑΑΑΑΑ!!!!!”

Πριν δυο μέρες πάντως, πάλι από τον λογαριασμό της στο facebook, χρησιμοποιώντας τον… Μενέλαο Λουντέμη είχε δείξει ότι περίμενε την εξέλιξη αυτή.