ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του 10μηνου μωρού έδειξε η νεκροψία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του 10μηνου μωρού έδειξε η νεκροψία

Από παθολογικά αίτια “έφυγε” χθες το απόγευμα το μωρό ηλικίας 10 μηνών στην Ορεστιάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, που αποκάλυψε πρώτο χθες το βράδι την τραγική είδηση, το μωρό τις τελευταίες μέρες ήταν άρρωστο με γρίπη και είχε διαγνωστεί βρογχιολίτιδα. Γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμο μετά τη νεκροψία να σταλούν στην Θεσσαλονίκη για περαιτέρω ιστολογικές εξετάσεις τα απαραίτητα όργανα προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής παθολογική αιτία του θανάτου. Τα αποτελέσματα θα βγουν σε περίπου έναν μήνα από τώρα.

Το σίγουρο είναι ότι ήταν νεκρό όταν μεταφέρθηκε από τους γονείς του(η μητέρα του είναι τελικά στρατιωτικός και όχι ο πατέρας) στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, όπου οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν με συνεχείς προσπάθειες ανάνηψης προκειμένου να το επαναφέρουν στην ζωή. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε αμέσως στην Αλεξανδρούπολη για νεκροψία-νεκροτομή, μια και δεν υπήρχε λόγος να διακομιστεί στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.