Τεράστια η ανταπόκριση στο πρώτο μας live streaming. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς

Τεράστια η ανταπόκριση στο πρώτο μας live streaming. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση που υπήρξε στην απόφαση του Evros-news.gr να μεταδώσει ΖΩΝΤΑΝΑ την υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ελένης, μέσω live streaming. Μια κορυφαία στιγμή του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, αφού για πρώτη φορά εδώ και 1.700 χρόνια, 17 αιώνες δηλαδή, ήρθε στην Ελλάδα το λείψανο της Ισαποστόλου Αγίας Ελένης.

Συνολικά 1.000 άτομα μπήκαν στο Evros-news.gr και παρακολούθησαν κάποια στιγμή τα στιγμιότυπα από την υποδοχή παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου του Ιερού Λειψάνου στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας Αττικής , όπου θα παραμείνει για ένα μήνα προκειμένου να το προσκυνήσουν οι πιστοί.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς είναι πολύ λίγο, για όλους εσάς που ανοίξατε μια τεράστια “αγκαλιά” και στηρίζετε το δυναμικό ξεκίνημα του νέου ειδησεογραφκού site του Έβρου. Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι έχουμε γίνει η  ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ όλων σας και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Η ζωντανή μετάδοση της υποδοχής του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ελένης ήταν μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν και άλλες μεταδόσεις σε live streaming και για εκδηλώσεις που γίνονται στο νομό Έβρου. Άλλωστε βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή ενός νέου ξεκινήματος, μιας όμολρφης διαδρομής.

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

Για το Evros-news.gr

Κώστας Πιτιακούδης

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση