ΕΠΣ Έβρου: Ο MVP Γιαννόπουλος (Α.Ε.Δ) και οι καλύτεροι του πρωταθλήματος

ΕΠΣ Έβρου: Ο MVP Γιαννόπουλος (Α.Ε.Δ) και οι καλύτεροι του πρωταθλήματος

Περίπου μια εβδομάδα πριν το κορυφαίο αθλητικό site της Θράκης, το ThrakiSportS σε συνεργασία με τον ενωσιακό προπονητή Σάκη Ζησίδη που επέλεξε για λογαριασμό μας τους προτεινόμενους παίκτες, σας έδωσε την ευκαιρία να επιλέξετε την καλύτερη ενδεκάδα του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου και πλέον σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Η ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού του Έβρου ήταν πολύ μεγάλη, αλλά για να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί και ακριβείς γίνεται στο τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μας, το ThrakiSportS μίλησε και με τους 12 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας, ώστε να μας δώσει ο καθένας τη δική του καλύτερη ενδεκάδα και κάπως έτσι να σχηματιστεί με την μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα η κορυφαία ομάδα της ΕΠΣ Έβρου.

Από τις ψήφους των προπονητών προέκυψε το 50% του τελικού ποσοστού που συγκέντρωσε κάθε παίκτης, ενώ από τις ψήφους των αναγνωστών το υπόλοιπο 50%. Φυσικά από τις ψήφους προπονητών και φιλάθλων προκύπτει και ο MVP του φετινού πρωταθλήματος, που είναι ο Χρήστος Γιαννόπουλος, ο οποίος συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό αποδοχής από προπονητές-κριτική επιτροπή και αναγνωστικό κοινό.

Με βάση τους ψήφους κοινού αλλά και προπονητών παρατηρούνται μόνο τρεις διαφοροποιήσεις. Και οι δύο πλευρές με διαφορετικά βέβαια ποσοστά, συμφωνούν στην θέση του Κυριακίδη ως βασικού πορτιέρο, των αμυντικών Παντελιδη, Θάνου, Λίτσιου, των μέσων Πετρόπουλου και Ευθυμιάδη και των επιθετικών Μεμούρη και φυσικά του MVP και αρχισκόρερ Χρήστου Γιαννόπουλου.

Οι διαφωνίες έγκειται στην άμυνα όπου ο κόσμος ψήφισε Τζανετάκο ενώ οι προπονητές προτίμησαν τον Τσαπάνη, στο κέντρο με το κοινό να ψηφίζει Ιντζέ ενω οι κόουτς τον Οτέμπερη και στην επίθεση όπου ψήφισε πιο πολύ τον Σέργιο Αγγελακάκη το κοινό, ενώ οι προπονητές προτίμησαν τον συμπαίκτη του στην ΑΕΔΓιάννη Γωνιάδη.

Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα αλλά και η 18άδα του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου στο thrakisports.gr.