Ορεστιάδα: Τρίτη και φαρμακερή για τον τσαντάκια που έκλεψε 73χρονη και συνελήφθη

Ορεστιάδα: Τρίτη και φαρμακερή για τον τσαντάκια που έκλεψε 73χρονη και συνελήφθη

Έναν θρασύτατο 30χρονο που δεν δίστασε να αρπάξει την τσάντα από μια γιαγιά 73 χρόνων, συνέλαβαν χθες Τρίτη 16-5-2017 το μεσημέρι στην Ορεστιάδα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης προσέγγισε 73χρονη και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από την κατοχή της μία τσάντα, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό (περίπου 30 ευρώ) και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον 30χρονο και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ο 30χρονος κάτοικος Ορεστιάδας έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν την αστνομία για χρήση ουσιών, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να εμπλέκεται και στην αρπαγή δύο άλλων τσαντών το προηγούμενο χρονικό διάστημα.