Το άλμπουμ της ζωής του MVP της Α.Ε.Δ και της ΕΠΣ Έβρου Χρήστου Γαιννόπουλου

Το άλμπουμ της ζωής του MVP της Α.Ε.Δ και της ΕΠΣ Έβρου Χρήστου Γαιννόπουλου

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου του Έβρου τα τελευταία χρόνια χάρην στις επιδόσεις του. Μπορεί να ξεκίνησε να σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων ωστόσο τα παράτησε όλα για τον στρατό αλλά και να είναι στο μέρος όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και αγαπά το Διδυμότειχο και τον Έβρο.  Ο Χρήστος Γιαννόπουλος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του εκτός γηπέδων.

Γεννήθηκε στη Σιταριά Διδυμοτείχου και από τα σχολικά του ακόμη χρόνια ήξερε πως θα ασχοληθεί με τον αθλητισμό, αφού ο πατέρας του Νίκος ήταν παλιός επιτυχημένος ποδοσφαιριστής.

Αν και ξεκίνησε ως … τερματοφύλακας στην ακαδημία είναι ένας από τους μεγαλύτερους «μπόμπερ» των γηπέδων του Έβρου, αφού είναι τετράκις και μάλιστα στην σειρά πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Έβρου, ενώ πρόσφατα ήταν και ο MVP της ψηφοφορίας που έκανε για πρώτη φορά διαδικτυακά το ThrakiSportS. Ωστόσο τον αθλητισμό τον ξεκίνησε ως αθλητής  στίβου στους Μυρμιδόνες Διδυμοτείχου έχοντας επιτυχίες στο ακόντιο (βλέποντας και θαυμάζοντας τον Κώστα Γκατσιούδη), αλλά και στο μήκος.

Στην συνέχεια ως φοιτητής στις Σέρρες αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Σερρών για μια χρονιά, πριν επιλέξει να γίνει στρατιωτικός ,πετώντας προτάσεις από ομάδες της Θεσσαλονίκης. Κάπως έτσι γύρισε στον Έβρο για την αγαπημένη του ΑΕΔ.

Του ζητήσαμε, όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα από κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού της περιοχής μας, να ξεφυλλίσει τα προσωπικά και οικογενειακά άλμπουμ και να επιλέξει ο ίδιος τις φωτογραφίες που αγαπά περισσότερο, που τον έχουν σημαδέψει περισσότερο, που θεωρεί ότι συνοψίζουν τον μέχρι σήμερα (αθλητική και όχι μόνο) πορεία του.

Ο Χρήστος Γιαννόπουλος ανταποκρίθηκε με χαρά σε αυτήν την πρόσκληση – πρόκληση, επέλεξε τις αγαπημένες φωτογραφίες του και ξεφυλλίζει μαζί μας το «άλμπουμ της ζωής του», εξηγώντας τι βλέπουμε σε κάθε εικόνα. Γνωρίστε λοιπόν τον Χρήστο Γιαννόπουλο μέσα από τα μάτια του …. Χρήστου Γιαννόπουλου!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, το thrakisports.gr ΕΔΩ