Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές και χαλάζι. Τι θα γίνει στη Θράκη

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές και χαλάζι. Τι θα γίνει στη Θράκη

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, αφού προβλέπει βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται μάλιστα από χαλαζοπτώσεις. Το θετικό πάντως είναι ότι ο Έβρος και η Θράκη την… γλιτώνουν αυτή την φορά, μετά τις τεράστιες καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειες στον βόρειο Έβρο από προηγούμενες χαλαζοπτώσεις.

Βάση του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ, από σήμερα το απόγευμα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά και χαλαζόπτωση στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, εκτός από την Θράκη, σύμφωνα με το δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αύριο, Πέμπτη, τα καιρικά φαινόμενα θα επεκταθούν από το μεσημέρι και μετά στην Ήπειρο, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, στη Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και στα νησιά του Ιονίου αναμένονται πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα.

Την Παρασκευή το βράδυ περιμένουμε σταδιακή ύφεση των καιρικών φαινομένων, η οποία θα ξεκινήσει από τα δυτικά και στη συνέχεια θα επεκταθεί στην υπόλοιπη χώρα

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση