Αλεξανδρούπολη: Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου. Του άρπαξαν 25.00 ευρώ!!!

Αλεξανδρούπολη: Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου. Του άρπαξαν 25.00 ευρώ!!!

Θύμα θρασύτατης ληστείας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, δίπλα στο κλειστό Γυμναστήριο, έπεσε προχθές ένας ηλικιωμνένος, όταν άγνωστος εισέβαλλε στο σπίτι του και του έκλεψε 25.000 ευρώ που είχε για χρόνια φυλαγμένα. Τις οικονομίες μιας ζωής δηλαδή.

Ο άτυχος ηλικιωμένος προσπάθησε να αποτρέψει τον αδίστακτο κλέφτη, αλλά φυσικά δεν τα κατάφερε, ενώ κινδύνεψε και η ζωή του από τον αποφασισμένο να πάρει τα σημαντικό χρηματικό ποσό κακοποιό./ Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, εξετάζει το ενδεχόμενο ο δράστης να γνώριζε ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε στο σπίτι του πολλά χρήματα και γι’ αυτό επέλεξε να “χτυπήσει”, οπότε κινείται και ανάλογα.

Θρασύτατη ληστεία σε ταβέρνα και βενζινάδικο

Αυτή δεν ήταν όμως η μοναδική ληστεία στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Χθες το πρωί στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, άγνωστος δράστης φορώντας κουκούλα μπήκε αρχικά σε ταβέρνα­ και με την απειλή πιστολιού και την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος δύο υπαλλήλων και του ιδιοκτήτη, πήρε μικρό χρηματικό ποσό.

Δεν του αρκούσε όμως αυτό και στη συνέχεια, απείλησε με το πιστόλι τον υπάλληλο διπλανού πρατηρίου υγρών καυσίμων, απατώντας χρήματα. Δεν μπόρεσε όμως να πάρει τίποτε και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.