Πέντε προσλήψεις συμβασιούχων στους δήμους Σουφλίου και Σαμοθράκης

Πέντε προσλήψεις συμβασιούχων στους δήμους Σουφλίου και Σαμοθράκης

Προσλήψεις 1339 συμβασιούχων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε δήμους της χώρας, ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών. Από αυτούς μόνο οι 5 θα προσληψθούν σε δήμους του Έβρου και συγκεκριμένα οι τρεις στον δήμο Σαμοθράκης και οι άλλοι δύο στο  δήμο Σουφλίου.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε με απόφαση Σκουρλέτη η σύναψη χιλίων τριακοσίων τριάντα εννέα (1339) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΟΤΑ α’ βαθμού, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες. Οι προκηρύξεις για τις προσλήψεις διενεργούνται από τους Δήμους με διαδικασίες μέσω ΑΣΕΠ (Ν.2190/1994).

Οι ειδικότητες των εν λόγω εργαζομένων καλύπτουν ευρύ φάσμα αναγκών, εργάτες γενικών καθηκόντων, καθαριότητας και κοιμητηρίων, οδηγούς, χειριστές μηχανημάτων, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, φύλακες. Η έγκριση σύναψης 1.339 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου – διάρκειας έως 8 μηνών – σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) α’ βαθμού της χώρας, ικανοποιεί αιτήματα των ίδιων των Δήμων Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν σταδιακά απο τους δήμους

Πηγή: dikaiologitika.gr