Σύνοδος ΝΑΤΟ: Εννιά Πρώτες Κυρίες και ένας… Πρώτος Κύριος

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Εννιά Πρώτες Κυρίες και ένας… Πρώτος Κύριος

Η Μελάνια Τραμπ μπορεί να μάγεψε με την παρουσία της στην οικογενειακή φωτογραφία με τις Πρώτες Κυρίες στη σύνοδο του ΝΑΤΟ που έγινε στις Βρυξέλλες, αυτός όμως που… κυριολεκτικά “έκλεψε την παράσταση” ήταν ένας… Κύριος που βρέθηκε ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες. Ο… σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου.

Κάποια στιγμή βέβαια θα γινόταν και αυτό, αφού ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου επισημοποίησε την πολύχρονη σχέση του και παντρεύτηκε το… έτερο του ήμισι, θα έπρεπε στην φωτογραφία να βρίσκεται και αυτός. Υπήρχαν φυσικά η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Τρονιέ, η σύζυγος του Ερντογάν και η οικοδέσποινα του Βελγίου

.Όπως είπαμε όμως, αυτός όμως που κέρδισε τα βλέμματα ήταν ο Πρώτος Κύριος του Λουξεμβούργου, ο Γκοτιέ Ντεστενέ, ο οποίος συνόδευε τον σύζυγό του και πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου. Ο Ντεστενέ στάθηκε χαμογελαστός ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες διεκδικώντας τη δική του θέση και κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Απο τα αριστερά φαίνεται η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριγκίτε Μακρόν, στην παρθενική της εμφάνιση, η Εμινέ Γκουλμπαράν Ερντογάν, η βασίλισσα Ματίλντε του Βελγίου, η Ίγκριντ Σολύλερουντ, σύντροφος του Γιενς Στόλτενμπεργκ, η σύζυγος του Βούλγαρου προέδρου Ντεσισσλάβα Ράντεβα, η Αμελί Ντερμπράουντρενγκιεν, σύζυγος του πρωθυπουργού του Βελγίου, η Σλοβένα Πρώτη Κυρία Μότζα Στρόπνικ, η Ισλανδή Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβίνσδοτίρ και ο Πρώτος Κύριος, σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Γκοτιέ Ντεστενέ.

Πηγή: iefimerida.gr