Πετυχημένος θεσμός έγινε πλέον ο αγώνας ΚΑΣΤΡΟΥ στο Διδυμότειχο(video+φωτό)

Πετυχημένος θεσμός έγινε πλέον ο αγώνας ΚΑΣΤΡΟΥ στο Διδυμότειχο(video+φωτό)

Σε έναν πέτυχημένο θεσμό εξελίσσεται πλέον για το Διδυμότειχο ο αγώνας ΚΣΤΡΟΥ, με την απόλυτα πετυχημένη διεξαγωγή χθες του 2ου αγώνα, στον οποίο πήραν μέρος περισσότεροι από 1.000 δρομείς κάθε ηλικίας.

Το δημοτικό στάδιο όπου δόθηκε η εκκίνηση και έγινε ο τερματισμός και οι απονομές, αλλά και οι δρόκοι, τα πεζοδρόμια και όλη η “πόλη των κάστρων” πλημμύρισε από συμμετέχοντες αλλά και θεατές, δίνοντας μια αθλητική, ευχάριστη νότα.

Ο 2ος αγώνας ΚΑΣΤΡΟΥ διοργανώθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Ελευθέρια” για την απελεύθερωση της πόλης και συνεργάστηκαν ο Δήμος Διδυμοτείχου (Ευγενίδειο Πολιτιστικό Κέντρο) και  η 16η  Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού, υπό την αιγίδα αυτή την φορά της Επιτροπής Αγώνων Στίβου του ΣΕΓΑΣ.

Στις τέσσερις διαδρομές που υπήρχαν, δηλαδή 10 χιλιόμετρα «Γύρος του Κάστρου»,  5 χιλιόμετρα «Γύρος του Κάστρου»  και 900 μέτρα «Παιδικός», 400 μέτρα «Παιδικός Ειδικού Σχολείου» για παιδιά ΑΜΕΑ, έτρεξαν περισσότεροι από 1000 δρομείς. Ο μικρότερος ήταν 7 ετών και ο μεγαλύτερος 82 χρόνων.  Α

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Άνδρες 5.000 μέτρα : 1ος Γκάτζιος Απόστολος

2ος Λάτας Παναγιώτης

3ος Καραγιάννης Ελευθέριος

Γυναίκες 5.000 μέτρα :  1η Σκαρλάτου Φωτεινή

2η Κανταράκη Χρυσούλα

3η Στεργίου Κατερίνα

Άνδρες 10.000 μέτρα: 1ος Βούλκος Χαράλαμπος

2ος Ριζιώτης Χριστόδουλος

3ος Δουλγερίδης Στέφανος

Γυναίκες 10.000 μέτρα :  1η Λαμπούδη Μαρία

2η Βαβατζιάνη Ματίνα

3η Μπατσίκα Βασιλική

Τις απονομές έκαναν ο δήμαρχος Διδμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλί.ου κ.Δαμασκηνός, ο βουλευτής της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης, ο διοικητής της 16ης Μεραρχίας και άλλοι θεσμικοί παράγοντες

 

[post_gallery]