Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν να φωνάξουν: “ΝΑΤΟ, Φονιάδες των λαών”;

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν να φωνάξουν: “ΝΑΤΟ, Φονιάδες των λαών”;

Άρχισε από σήμερα η άφιξη στην Αλεξανδρούπολη των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, οι οποίες καταφθάνουν με αεροπλάνα στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” και με πλοία στο λιμάνι της πόλης. Αμέσως μάλιστα ξεκινούν την διέλευση τους μέσω του κάθετου άξονα Αλεξανδρούπολης-Ορμενίου και φτάνουν στην Βουλγαρία, με τελικό προορισμό την Ρουμανία όπου θα διεξαχθεί η μεγάλη νατοϊκή άσκηση.

Έξω από το λιμάνι βρέθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, της εργατικής παράταξης του ΚΚΕ δηλαδή, αλλά και μέλη κινημάτων ειρήνης, που αντιδρούν λόγω της ιδεολογίς τους στην παρουσία του ΝΑΤΟ, έστω και με την ολιγόωρη διέλευση από το έδαφος του νομού μας.

Αυτοί είναι συνεπείς σε όσα πιστεύουν και βρέθηκαν με πανό και συνθήματα έξω από το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης. Αλήθεια, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η Νατάσσσα Γκαρά, ο Γιώργος Καίσας και ο Δημήτρης Ρίζος που ήταν να φωνάξουν το γνωστό: “Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι”; Αυτό δηλαδή που φώναζαν επί πολλά χρόνια με την παραμικρή αφορμή, σε κάθε επέμβαση του ΝΑΤΟ στα διάφορα σημεία του Πλανήτη;

Κι όχι μόνο οι βουλευτές, αλλά και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου. Που κρύφτηκαν όλοι αυτοί; Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Χρήστος Δούκας μάλιστα, διαπρήσιος πολέμιος (στα λόγια) του ΝΑΤΟ και των επεμβάσεων του μια ζωή, τώρα ως επικεφαλής του ΟΛΑ παρέχει και όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις στις δυνάμεις της Ατλαντικής Συμμαχίας.

Θα πει κανείς ότι… ψάχνουμε να βρούμε ψύλλους στ’ άχυρα. Μήπως είναι η πρώτη και μοναδική κωλοτούμπα που έχουν κάνει; Εδώ πράττουν τα ακριβώς αντίθετα από όσα έλεγαν στην προηγούμενη ζωή τους. Παίρνουν αποφάσεις εντελώς απέναντι στην… αριστερή ιδεολογία που μας διαφήμιζαν τόσα χρόνια, χωρίς τον παραμικρό διασταγμό και θα διαμαρτηρηθούν επειδή ήρθαν και διέρχονται απ’ τον Έβρο “οι φονιάδες των λαών” όπως τους αποκαλούσαν παλαιότερα;

Ο μισθός να πέφτει κάθε μήνα, για τους ίδιους αλλά και τα άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βολεύτηκαν στον κρατικό μηχανισμό και η ιδεολογία δεν πάει να…(φτου Κύριε φυλακή το στόματι μου”.

Συγνώμη, αλλά δεν μπορούσα να μην τα γράψω όλα αυτά, όσο σκέφτομαι πως ο Δούκας, ο Ρίζος, ο Καίσας και η Γκαρά, μαζί με όλους τους άλλους “συντρόφους” του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν “καρφωμένοι” στα κάγκελα του λιμανιού, όπως είναι τώρα τα μέλη του ΠΑΜΕ ή στην περίφραξη του αεροδρομίου, αν αυτό που συμβαίνει στον Έβρο γινόταν επί των προηγούμενων κυβερνήσεων Σαμαρά, Παπαδήμου, Γιωργάκη Παπανδρέου, Καραμανλή, Σημίτη.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Προς κάθε κατεύθυνση και οποιονδήποτε να αφορούν. Κάθε αντίρρηση δεκτή και εδώ είμαστε να την καταγράψουμε.