Οι πολιτικοί του Έβρου “αποχαιρετούν” τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Οι πολιτικοί του Έβρου “αποχαιρετούν” τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα 99 του χρόνια, σχολιάστηκε όπως είναι φυσικό και από τους πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας του νομού Έβρου. με δηλώσεις τους κάποιοι εξ αυτών τον “αποχαιρετούν” με τον δικό τους τρόπο ο καθένας.  

 Ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιος Δημοσχάκης, δήλωσε: “Θέλω να εκφράσω τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι η Θράκη έχασε ένα καλό της φίλο και πως επί των ημερών της Πρωθυπουργίας του λειτούργησε η Διακομματική Επιτροπή για τη Θράκη συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της περιοχής

Ο πρώην Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Κελέτση, που εργάστηκε μάλιστα στο γραφείο του εκλιπόντος όταν αυτός ήταν Πρωθυπουργός, μιλώντας  για το θάνατο του  Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τόνισε: « Έφυγε σήμερα ο τελευταίος μεγάλος Έλληνας πολιτικός και ο πιο παρεξηγημένος της γενιάς του. Προσωπικά είχα την τύχη πολύ νέος να εργαστώ κοντά του στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, θαυμάζοντας τις αρετές πολιτικές και προσωπικές και διδασκόμενος από τον σκληρό τρόπο που εργαζόταν για τα συμφέροντα της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού, λέγοντας πάντοτε δημόσια την αλήθεια. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε μια παρακαταθήκη που η νεότερη γενιά πολιτικών πρέπει να σεβαστεί και να τηρήσει και αυτή συνοψίζεται σε μια φράση που διαρκώς επαναλάμβανε: «ο πολιτικός οφείλει να λέει την αλήθεια στο λαό όσο σκληρή κι αν είναι, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος». Κατά κοινή πλέον ομολογία ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ο Έλληνας πολιτικός που προηγείτο της εποχής του. Ήδη η ελληνική κοινωνία τον έχει δικαιώσει και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα πράξει και η ιστορία.»

Ο πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Κέντρου Αλεξανδρούπιολης και στέλεχος της Ν.Δ στο νομό Έβρου Αντώνης Βαμβακερός, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρει: “Πρόεδρε καλο ταξίδι !! Ηταν μάθημα ζωής η γνωριμία μαζι σου !!! Σε Ευχατιστω για τις συμβουλές και οτι εκανες για μενα στην πολιτική πορεία μου!! Θα σε εχω πάντα μεσα στην καρδιά μου!! Καλο παραδεισο .

Ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, με ανάρτηση του στο twitter ήταν συμβολικός με μια φωτογραφία:
Καλό ταξίδι Πρόεδρε …