Ψάχνουν 600 δωμάτια για τον τελικό του SURVIVOR στη Σαμοθράκη!!!

Ψάχνουν 600 δωμάτια για τον τελικό του SURVIVOR στη Σαμοθράκη!!!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός του SURVIVOR στην Σαμοθράκη.  Αυτό τουλάχιστον εξετάζει η παραγωγή του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προγράμματος που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ και έχει σαρώσει στις θεαματικότητες, καταγράφοντας τεσράστια ποσοστά τηλεθέασης που ξεπερνούν και το 70%.

Όπως αποκάλυψε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 ο δημοσιογράφος Σταύρος Αποστολίδης που είχε… ρίξει την ιδέα πριν από λίγο καιρό και το evros-news.gr σας είχε ενημερώσει, έγιναν ήδη επαφές της παραγωγής του SURVIVOR με  την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το γεγονός επιβεβαίωσαν στον ραδιοφωνικό σταθμό στελέχη της Περιφέρειας με τους οποίους ήρθαν σε επαφή οι τηλεοπτικοί παραγωγοί  και ζήτησαν την εξασφάλιση περίπου 600 δωματίων.

Ξέρει καλά την Σαμοθράκη η ξανθιώτισσα Εμινέ Γιασίρ

το “δεξί χέρι” του Τούρκου παραγωγού

Οι ίδιες πηγές αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε επίσημη δήλωση και είπαν ότι σύντομα θα τοποθετηθεί ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος για το  θέμα. Φαίνεται όμως ότι το ενδεχόμενο της φιλοξενίας του πετυχημένου reality έρχεται πιο κοντά για το νησί της Θράκης. Άλλωστε το νησί της Σαμοθράκης το γνωρίζει πολύ καλά η Εμινέ Γεσίρ, η εκρηκτική Ελληνομουσουλμάνα από την Ξάνθη, η οποία στα 23 της, αρνήθηκε να φορέσει την παραδοσιακή μαντίλα και δήλωσε συμμετοχή στα ελληνικά καλλιστεία “Playmate 2011”,όταν και κατέκτησε τον τίτλο Playgirl της χρονιάς.

Η Εμινέ σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δοκίμασε την τύχη της ως ηθοποιός στην Τουρκία και δεν δίστασε να δοκιμάσει την τύχη της στο Survivor. Έστειλε το βιογραφικό της στην εταιρεία παραγωγής που σχεδίαζε να ιδρύσει στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης. Τελικά, τα σχέδια του καναλάρχη δεν ευοδώθηκαν, ωστόσο χάρη στο γεγονός ότι γνωρίζει καλά ελληνικά αλλά και τούρκικα, την προσέλαβε και να την έχει δεξί του χέρι στις δύο παραγωγές που γυρίζονται στον Άγιο Δομίνικο. (στο ίδιο νησί, σε άλλες παραλίες).

Παππάς: Εξαιρετική η ιδέα για την

τουριστική προβολή του νησιού

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Σαμοθράκης Παναγιώτης Παπάς, είπε σήμερα στον STATUS radio,  ότι η ιδέα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για την αποτελεσματική τουριστική προβολή του νησιού και αποκάλυψε ότι αντίστοιχη πρόταση είχε υποβληθεί και κατά το παρελθόν επί θητείας Γιώργου Χανού, όμως ο Δήμος δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να καλύψει το κόστος των δωματίων που έπρεπε να δεσμευτούν.

Πάντως μέχρι στιγμής, εκτός από την Σαμοθράκη, επικρατέστερα νησιά για την φιλοξενία του φετινού τελικού του SURVIVOR, είναι η Ρόδος και η Μυτιλήνη!