Καΐσας: Η αυτονόμηση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου έχει δρομολογηθεί

Καΐσας: Η αυτονόμηση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου έχει δρομολογηθεί

Η αυτονόμηση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου έχει δρομολογηθεί και περιλαμβάνεται στις επικείμενες αποσυνδέσεις που θα γίνουν, μαζί με τις περιπτώσεις  των νοσομκομείων Λάρισας και Ηρακλείου, υποστήριξε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καΐσας.

Ο ίδιος άφησε αιχμές για τις κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται με τον σχηματισμό ανθρώπινης αλυσίας στις 14 Ιουνίου το βράδυ όπως αποφάσισε το συντονιστικό όργανο των συλλόγων και φορέων, αφού σχολίασε ότι ορισμένοι κύκλοι κινούνται «μικροπολιτικά» σε σχέση με το νοσοκομείο Διδυμότειχου και πρόσθεσε ότι «άλλων οι υπογραφές βρίσκονται κάτω από τις αποφάσεις συγχώνευσής του με το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης».

Ο κ. Καΐσας σημείωσε επίσης ότι το υπουργείο Υγείας έχει ζητήσει να προετοιμαστεί η κατάρτιση ξεχωριστού οργανογράμματος για το νοσοκομείο, η οποία θα συμπληρώσει τις ενέργειες που γίνονται εδώ και δύο χρόνια ώστε να περιληφθεί το νοσηλευτικό ίδρυμα του βορείου Έβρου στον νόμο που θα προβλέπει την αυτονόμηση συγκεκριμένων νοσοκομείων της χώρας.

Πηγή: ΕΡΤ

Συντάκτης: Χρυσούλα Σαμουρίδου