Ακαριαίος ο θάνατος του Γερμανού τουρίστα στην Σαμοθράκη

Ακαριαίος ο θάνατος του Γερμανού τουρίστα στην Σαμοθράκη

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του 70χρονου Γερμανού τουρίστα που την προηγούμενη Παρασκευή 2 Ιουνίου όπως πρώτο σας ενημέρωσε το evros-news.gr, έχασε την ζωή του πέφτοντας από την δεύτερη βάθρα του ποταμού “Φονιά”, ενώ πήγαινε πεζοπορία με την γυναίκα και άλλους φίλους του.

Αυτό έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε από τον ιατροδικαστή κ.Παύλο Παυλίδη στην Ιατροδικαστική υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος Γερμανός. Το νήμα της ζωής του κόπηκε ακαριαία κατά την στιγμή της πρόσκρουσης στο έδαφος, μια και έπεσε από μεγάλο ύψος και από την δεύτερη βάθρα του “Φονιά” σε φαράγγι που βρίσκεται στην πρώτη βάθρα. Είχε πολλαπλά και συντριπτικά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Γι’ αυτό εξάλλου από την πρώτη στιγμή οι πυροσβέστες που κλήθηκαν τηλεφωνικά από την σύζυγο του, η οποία μάλιστα “δανείστηκε” το κινητό παρέας Ρουμάνων περιηγητών που ήταν εκεί, διαπίστωσαν πως ο 7οχρονος Γερμανός ήταν νεκρός και το κεφάλι του βρισκόταν μέσα στο νερό.

Αφού λοιπόν κατάφεραν με πολύ μεγάλη δυσκολία και έχοντας την βοήθεια της ΕΜΑΚ λόγω του δύσβατου της περιοχής να τον ανασύρουν, η σορός του μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αλεξανδρούπολης, όπου και διενεργήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή.