“ΞΈΣΚΙΣΕ” τον Survivor Χούτο ο ΕΒΡΟ…betατζής με την Ρεάλ. Νέες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

“ΞΈΣΚΙΣΕ” τον Survivor Χούτο ο ΕΒΡΟ…betατζής με την Ρεάλ. Νέες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Όταν πριν λίγο καιρό ο φίλος μου και συνοδοιπόρος στην δημοσιογραφία επί χρόνια Κώστας Πιτιακούδης μου ζήτησε να καταθέτω στο evros-news.gr που ξεκινούσε τότε την πολύχρονη εμπειρία μου στις προβλέψεις του Στοιχήματος, μια και ασχολούμαι αρκετά με αναλύσεις και προτάσεις σε αθηναϊκά ΜΜΕ που αφορούν το Στοίχημα, δεν σας κρύβω ότι η ιδέα μου άρεσε. 

Πριν λίγες μέρες που είδε το δεύτερο κείμενο μου, με την κατηγορηματική μου διαφωνία στις προβλέψεις του Survivor Χούτου για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και την βεβαιότητα του ότι η Γιουβέντους θα το κατακτήσει αλλά και την δική μου άποψη μου πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει το κύπελλο, τον είδα λίγο “σφιγμένο”. Σου λέει, ο Χούτος με διεθνή καριέρα σε Ίντερ, Ρόμα και Ολυμπιακό, κάτι παραπάνω θα βλέπει ως πρώην ποδοσφαιριστής.

Κι όμως. Τον ¨ξέσκισε” τον Survivor Χούτο ο ΕΒΡΟ…betατζής, αφού η Ρεάλ έκανε πάρτι στον τελικό και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον μετέτρεψε σε περίπατο. Το evros-news.gr έστειλε λοιπόν ΤΑΜΕΙΟ όσους μας εμπιστεύθηκαν. Κι όχι μόνο αυτό. Δώσαμε και άλλες 4 προτάσεις για Παρασκευή και Σάββατο, οι οποίες επίσης ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. Στο ντέρμπι της Ιρλανδίας Ντάντλακ-Κορκ το over ήρθε, η Ντέρι στο ίδιο πρωτάθλημα έφερε τον 1, ενώ τα φιλικά Γαλλίας-Παραγουάης, Πορτογαλίας-Κύπρου τα Over επίσης ήρθαν.

Τα προγνωστικά μας ως την Παρασκευή

Η εθνική μας ομάδα παίζει την Παρασκευή με την Βοσνία, οπότε θα ασχοληθούμε τότε. Αυτές τις μέρες αντί να ασχολούμαστε με τις διάφορες Ζουβεντούδε από την Βραζιλία, ας επιλέξουμε τα φιλικά των εθνικών ομάδων, που είναι και πιο πιθανό να έρθουν τα πολλά γκολ που θα κυνηγήσουμε.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

  1. Σήμερα Τρίτη Ισραήλ-Μολδαβία το καλοπληρωμένο Over
  2. Επίσης σήμερα στο Δανία-Γερμανία βλέπω πολλά γκολ, οπότε και εδώ Over
  3. Αύριο Τετάρτη η Ιταλία θα κερδίσει την Ουρουγουάη, η οποία “‘έφαγε” 3 γκολ από τη Βόρεια Ιρλανδία. Οπότε 1
  4.  Το Ισπανία-Κολομβία με δυο ομάδες επιθετικές και καλούς κυνηγούς, πιστεύω ότι θα έρθει επίσης Over.

Αυτά και μακάρι όπως και την προηγούμενη φορά ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ

Ο ΕΒΡΟ…betατζής