ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ στο evros-news.gr: ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ μέσα από την ανοδική του πορεία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ στο evros-news.gr: ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ μέσα από την ανοδική του πορεία

 Το evros-news.gr, το ΝΕΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ site του ΕΒΡΟΥ, βρίσκεται στον “αέρα” του διαδικτύου μόλις 40 ημέρες, από τα τέλη Απριλίου. Κατάφερε όμως στο διάστημα αυτό να γίνει η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ όλων των ΕΒΡΙΤΩΝ, των ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ και όχι μόνο.

Τα στατιστικά στοιχεία στις μόλις 40 μέρες της λειτουργίας του, τα google analytics που σας παρουσιάζουμε και δείχνουν την δραστηριότητα του από τα τέλη Απριλίου μέχρι σήμερα, είναι ενδεικτικά. Έχουμε ως τώρα  263.000  «μοναδικούς επισκέπτες» (visitor) και 536.000 «επισκέψεις» (visit).

Μια καινούργια ιστοσελίδα δηλαδή, λίγων ημερών, έχει καθημερινά κατά μέσο όρο 7.000 άτομα που την διαβάζουν και έχει 15.000 καθημερινές «επισκέψεις».

ΣΗΜΕΡΙΝΑ στοιχεία Google analytics των πρώτων 40 ημερών λειτουργίας μας

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Όλα αυτά τα στοιχεία φανερώνουν την δυναμική που έχουμε και την ανοδική μας πορεία. Βασιζόμενοι στα στοιχεία αυτά σας προτείνουμε ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ για την ΠΡΟΒΟΛΗ της επιχείρησης σας ή της επαγγελματικής δραστηριότητας σας.

Έχουμε ειδικά ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ, που δεν περιλαμβάνουν μόνο την «κλασική» τοποθέτηση ενός διαφημιστικού banner στο evros-news.gr, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό.

 Με ελιγμό στην χρονική διάρκεια της διαφημιστικής συνεργασίας, το κόστος, την επιπλέον προβολή υπό μορφή ρεπορτάζ. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στον «αέρα», μπορείτε να διαπιστώσετε πως δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή των επιχειρήσεων του Έβρου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο marketing@evros-news.gr ή στο Τηλέφωνο: 6934420440 

Για το evros-news.gr

Κώστας Πιτιακούδης