Το γεύμα με κρεατικά στην “Ταβέρνα Αη Γιώργη” και τα μέτρα ασφαλείας

Το γεύμα με κρεατικά στην “Ταβέρνα Αη Γιώργη” και τα μέτρα ασφαλείας

Μόλις για τρεις ώρες έμειναν στην Αλεξανδρούπολη οι δυο οικονομικοί κολλοσοί Πήτερ Λιβανός και Δημήτρης Κοπελούζος. Πρόλαβαν όμως στο διάστημα αυτό να πραγματοποιήσουν δυο πολύ ουσιαστικές συζητήσεις για το θέμα της τεράστιας επένδυσης τους, την δημιουργία του σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG και να… γευθούν τις νοστιμιές της περιοχής μας.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο Λιμάνι, όλοι μαζί πήγαν στην Μάκρη και το κορυφαίο στέκι για φαγητό της πόλης, την «Ταβέρνα του Αη Γιώργη», όπου ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης παρέθεσε γεύμα στους Πήτερ Λιβανό, Δημήτρη Κοπελούζο και τους συνεργάτες τους. Παρόντες επίσης ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Κώστας Χατζημιχαήλ και ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Χρήστος Δούκας.

Εκεί οι δυο οικονομικοί κολοσσοί, με γαστρονομικές εμπειρίες από τα κορυφαία εστιατόρια του κόσμου, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τα γευστικά πιάτα που δοκίμασαν. Αν και σήμα κατατεθέν της “Ταβέρνας του Αη Γιώργη” είναι τα ψάρια, ο κ.Λιβανός που δεν τα τρώει προτίμησε κρέας. Το ίδιο έκανε και ο κ.Κοπελούζος, ενώ οι συνεργάτες τους Έλληνες και ξένοι… τίμησαν τα νοστιμότατα και ολόφρεσκα ψάρια.

Τα ξεχωριστά λίαρ τζετ και τα έντονα μέτρα ασφαλείας

Όπως γράψαμε από χθες, ο Πήτερ Λιβανός και ο Δημήγτρης Κοπελούζος έφτασαν στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης με διαφορετικές πτήσεις ιδωτικών αεροσκαφών(λίαρ τζετ) για λόγους ασφαλείας. Φυσικά κατά την παραμονή τους για 3 ώρες στην περιοχή, πολύ έντονα ήταν τα μέτρα ασφαλίας που είχαν λάβει για ευνόητους λόγουςοι  άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας, μια και μιλάμε για δύο τεράστια οικονομικά μεγέθη, μεγιστάνες στην κυριολεξία στον τομέα τους. Τόσο στο δημαρχείο, όσο και στο λιμάνι αλλά και στο εστιατόριο που πήγαν για το γεύμα που τους παρέθεσε ο κ.Λαμπάκης, ήυταν εμφανή τα μέτρα ασφαλείας.

Τήρησαν την απόφαση τους να μην κάνουν δηλώσεις

Ο κ.Λιβανός με τον κ.Κοπελούζο είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αυτό το τήρησαν τόσο στο δημαρχείο όσο και στον ΟΛΑ. Εκεί πάντως βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι και μπήκαν στην αίθουσα όπου θα γινόταν η συνάντηση. Όμως ζητήθηκε να αποχωρήσουν, γιατί δεν μπορούσαν να συζητηθούν επιχειρηματικά θέματα με διάφορες παραμέτρους, παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, όπως ειπώθηκε στους συνεργάτες του προέδρου κ.Δούκα και αυτοί ζήτησαν ευγενικά από τους εκπροσώπους του Τύπου να αποχωρήσουν. Τελικά δηλώσεις έκανε μόνο ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος κ.Χρήστος Δούκας.