Μπράβο του Μπόνεφ στον Τελκίνσκι που επέλεξε την Α.Ε.Διδυμοτείχου

Μπράβο του Μπόνεφ στον Τελκίνσκι που επέλεξε την Α.Ε.Διδυμοτείχου

Τα μπράβο από το Χρίστο Μπόνεφ άκουσε ο Κρίστο Τελκίνσκι, για την επιλογή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Διδυμοτείχου και να είναι ο προπονητής που θα την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. 

Οι δυο τους συναντήθηκαν στην Φιλιππούπολη (Πλόβντιβ) και ο Μπόνεφ, που είναι γνωστός φίλος του Έβρου και έρχεται συνέχεια στην Αλεξανδρούπολη για διακοπές, μια και έχει εδώ τον επί δεκαετίες φίλο του Γιάννη Καβαρατζή, τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ, , έδωσε συγχαρητήρια στον συμπατριώτη του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Α.,Ε.Δ

Ο κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο “στρατηγός” όπως τον αποκαλούν στην χώρα του μια και του είχε δοθεί ο βαθμός αυτός τιμής ένεκεν από το βουλγαρικό κράτος επί παλαιότερων εποχών, αλλά και ο προπονητής της εθνικής Βουλγαρίας που κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό το 1990 και δούλεψε σε Λάρισα και Ιωνικό(πρωταθλητής Β΄εθνικής), παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και γνώριζε πως η Α.Ε.Δ ανέβηκε στην Γ΄εθνική.

Ο Χρίστο Μπόνεφ στον πάγκο του Παναθηναίκού, έχοντας δίπλα του ως στενό συνεργάτη τον κορυφαίο άσσο του Τριφυλλιού Κώστα Ελευθεράκη, ο οποίος κατάγεται από το Διδυμότειχο

Να θυμίσουμε μάλιστα ότι αγωνίστηκε σε φιλικό κόντρα σε αυτή, στη δύση της καριέρας του, όταν μετά το πέρασμα του από την ΑΕΚ επέστρεψε στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και ήρθαν στο Διδυμότειχο, για φιλικό ματς. Μάλιστα αν και 38 χρόνων… χόρευε με την μπάλα πάνω στο ξερό γήπεδο τότε.

Ο Μπόνεφ, που πριν λίγο καιρό πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και νοσηλεύθηκε στην εντατική λόγω καρδιακής προσβολής, υποσχέθηκε ότι θα έρθει να παρακολουθήσει κάποιο από τα παιχνίδια της Α.Ε.Διδυμοτείχου στη Γ΄εθνική.