Πύργος Ορεστιάδας: 35χρονος “έχασε” το πόδι του από ατύχημα με θεριζοαλωνιστική

Πύργος Ορεστιάδας: 35χρονος “έχασε” το πόδι του από ατύχημα με θεριζοαλωνιστική

Ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού του υπέστη σήμερα το πρωί ένας 35χρονος από το χωριό Πύργο Ορεστιάδας, μετά από σοβαρό ατύχημα σε εργασίες συντήρησης της θεριζοαλωνιστικής μηχανής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-vertigo.gr, ο άτυχος άνδας που είναι και πατέρας δύο παιδιών, το βράδυ της Παρασκευής έκαναν μαζί με τον πατέρα του εργασίες συντήρησης της θεριζοαλωνιστικής μηχανής τους, εν όψει της θεριζοαλωνιστικής περιόδου που ξεκινάει σε λίγο καιρό. Κάποια στιγμή, άγνωστο με ποιόν τρόπο, το πόδι του 35χρονου παγιδεύτηκε στη μηχανή και συνθλίφθηκε.

Διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου αρχικά και από εκεί δόθηκε εντολή να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσομκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και έγινε από τους γιατρούς κάθε δυνατή προσπάθεια να διασωθεί το πόδι του. Δυστυχώς αυτό αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι σήμερα το πρωί οι γιατροί προχώρησαν τελικά στον ακρωτηριασμό του ποδιού, κάτω από το ύψος του γόνατος.

Η κατάσταση του 35χρονου, που όπως είπαμε είναι πατέρας δύο παιδιών, είναι σταθερή και η εξέλιξη της υγείας του παρακολουθείται από τους θεράποντες γιατρούς.

Πηγή: e-vertigo.gr