Νέο τραγούδι και video clip του Εβρίτη Πάνου Λάζη γυρισμένο στο Κάστρο Διδυμοτείχου

Νέο τραγούδι και video clip του Εβρίτη Πάνου Λάζη γυρισμένο στο Κάστρο Διδυμοτείχου

 Νέο τραγούδι και video clip εδώ και λίγες μέρες από τον Εβρίτη τραγουδιστή Πάνο Λάζη, έναν καλλιτέχνη που μεγάλωσε και ζει στο Διδυμότειχο. Αν και οικονομολόγος στο επάγγελμα, η μεγάλη αγάπη του είναι το τραγούδι και η μουσική, με τα οποία ασχολείται εδώ και 23 χρόνια.

Ο Πάνος Λάζης, που τα τελευταία 15 χρόνια γράφει τους στίχους και τη μουσική των τραγουδιών του, έβγαλε ήδη στον “αέρα” του διαδικτύου τόσο το νέο του τραγούδι “Καίγομαι” όσο και το ολοκαίνουργιο video clip, το οποίο γυρίστηκε στο Κάστρο του Διδυμοτείχου.

Ο ίδιος τονίζει γι’ αυτή τη νέα του προσπάθεια, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Οσο μπορω και αντέχω να σηκώνω στις πλάτες μου την προσπάθεια που υποτίθεται θα ‘επρεπε να κάνει μια ολήκληρη μπάντα η οποία ΔΕΝ υπάρχει και ‘Οχι μόνο… Γράφοντας στίχους,μουσική, παίζοντας κιθάρες μπάσσα,ηχογραφώντας, τραγουδώντας και μιξάροντας,μοντάζ επεξεργασία βίντεο, τα πάντα μόνος μου. Και έχω Κάτι Να Πω. Θα γράφω και θα παίζω τα τραγουδια μου!!!!.Οι ιδέες έρχονται η μια μετά την άλλη και βουρ για τα επόμενα τραγούδια αυτόν τον μύνα.Ευτυχώς αντέχω. Δόξα τω Θεό


Πιστέψτε, το βίντεο είναι ο μοναδικός τρόπος για να ακουστεί λίγο περισσότερο η μουσική μου, η σκέψη μου, σε αυτό το ερασσιτεχνικό επίπεδο που βρίσκονται αυτή την περίοδο”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΖΗ και το video clip που γυρίστηκε στο ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ