ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ!!! Συνεχίζει το ταξίδι για Λήμνο, Λαύριο το ΣΑΟΣ ΙΙ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ!!! Συνεχίζει το ταξίδι για Λήμνο, Λαύριο το ΣΑΟΣ ΙΙ

Βρέθηκε τελικά λύση με το δρομολόγιο του ΣΑΟΣ ΙΙ για το Λαύριο, αφού φαίνεται πως απέδωσαν καρπούς οι επαφές και οι συναντήσεις του Φώτη Μανούση, ιδιοκτήτη της Ναυτιλιακής Εταιρείας στην οποία ανήκει το ΣΑΟΣ ΙΙ με το Υπουργείο Ναυτιλίας, όπου βρέθηκε το πρωί και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ το evros-news.gr.

Όπως ενημέρωσε το κεντρικό πρακτορείο στη Λήμνο «Petrides Travel», το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι του για Λήμνο και αναμένεται να φτάσει αυτή την ώρα. Στη συνέχεια θα συνεχίσει για το Λαύριο. 

Το πλοίο αν και ξεκίνησε κανονικά το ταξίδι του από Αλεξανδρούπολη, υπήρξε μια εμπλοκή καθώς ο αριθμός του πληρώματός του δεν επαρκούσε με βάση τους κανονισμούς, προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι του από τη Σαμοθράκη προς Λήμνο και Λαύριο. Συγκεκριμένα και με βάση τα όσα υποστήριξε η εταιρεία, η εμπλοκή εντοπίζεται στον αριθμό του πληρώματος του πλοίου, καθώς η εταιρεία γνώριζε πως θα πρέπει να υπάρχει 18μελές πλήρωμα, ενώ το Υπουργείο εχθές ενημέρωσε για 36 άτομα.

Τελικά, μετά τις επαφές δόθηκε η έγκριση από το υπουργείο, το πλοίο να συνεχίσει με το ίδιο πλήρωμα ως το Λαύριο και εκεί να προστεθούν άλλα 8 άτομα πλήρωμα και να  επιστρέψει με 26 μέλη πληρώματος. Με αυτό τον αριθμό θα κάνει και τα υπόλοιπα δρομολόγια ως τον Σεπτέμβριο.

Μετά την εξέλιξη αυτή και τις απαραίτητες εγκρίσεις από το λιμεναρχείο Σαμοθράκης, το πλοίο αναχώρησε στις 17.30 με προορισμό τη Λήμνο. Με βάση την ανακοίνωση του «Petrides Travel», το ΣΑΟΣ ΙΙ αναμένεται στη Λήμνο στις 20.40 το βράδυ και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το λιμάνι του Λαυρίου.

Πηγή : www.limnosfm100.gr