Βρέθηκε λύση και παραμένουν στον Έβρο οι αστυνομικοί ως τα τέλη 2017

Βρέθηκε λύση και παραμένουν στον Έβρο οι αστυνομικοί ως τα τέλη 2017

Βρέθηκε τελικά λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τις αποσπάσεις των αστυνομικών που επιχειρούν στην περιοχή του Έβρου, αφού έληγαν σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 και υπήρχε ο κίνδυνος διακοπής της Επιχείρησης ΑΣΠΙΔΑ. Δημιουργώντας φυσικά σε μια τέτοια περίπτωση, τεράστιο θέμα φύλαξης και ασφάλειας του νομού, αλλά και επιφέροντας αρνητικές οικονομικ΄λες συνέπειες.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Αρχηγείου και την έγκριση του Υπουργού Νίκου Τόσκα, του Αρχηγού Κωνσταντίνου Τσουβάλα αλλά και των λοιπών αρμοδίων, μεταφέρθηκε σχετικό κονδύλι από άλλες δράσεις στο πρόγραμμα ΑΣΠΙΔΑ, το οποίο και θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τέλος του χρόνου.

“Η Ένωση μας από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα της ενδεχόμενης μη ανανέωσης των Αστυνομικών Δυνάμεων που επιχειρούν στην περιοχή του Έβρου, και των οποίων οι αποσπάσεις έληγαν στις 13 Ιουνίου 2017, καθώς και την επικείμενη διακοπή της Επιχείρησης ΑΣΠΙΔΑ, ενδιαφέρθηκε άμεσα για το θέμα, και ήρθε σε επαφή με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Αρχηγείου με σκοπό να βρεθεί λύση” επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.