ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Ο βόρειος Έβρος έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Αθήνα!!!

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Ο βόρειος Έβρος έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Αθήνα!!!

Με μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της περιοχής συγκέντρωση, ο βόρειος Έβρος έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Αθήνα, για ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Άνθρωποι κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα φορέων και συλλόγων και βρέθηκαν χθες το βράδυ έξω από το νοσοκμομείο, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα αυτονόητα.

Κι αυτό το μήνυμα που έστειλαν οι κάτοικοι του βορείου Έβρου χθες από το Διδυμότειχο, με την παρουσία τους και την ανθρώπινη αλυσίδα που σχημάτισαν στη συνέχεια “αγκαλιάζοντας” το Νοσοκομείο και κρατώντας αναμμένα κεριά στα χέρια, ήταν προς κάθε κατεύθυνση.

Όχι μόνο στην σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, στον υπουργό Ανδρέα Ξάνθο και τον αναπληρωτή υπουργό Παύλο Πολάκη, ότι θα πρέπει να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις που έδωσε το κόμμα τους, ο ΣΥΡΙΖΑ, στα πέντε αυτά χρόνια που καταργήθηκε η αυτονομία και οι ίδιοι προσωπικά πως θα την επαναφέρουν, αλλά και στους υπουργούς Υγείας της προηγούμενης Κυβέρνησης.

Στον Ανδρέα Λυκουρέντζο, που υπέγραψε την κατάργηση της αυτονομίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και την συγχώνευση του με αυτό της Αλεξανδρούπολης. Στον Άδωνη Γεωργιάδη που δεν άκουγε τις επανειλημμένες εκκλήσεις ότι για εθνικούς λόγους πρέπει αυτή να ακυρωθεί. Στον Μάκη Βορίδη, που δεν δέχθηκε την τροπολογία του αναπληρωτή υπουργού Λεωνίδα Γρηγοράκου για να ξαναγίνει ΑΥΤΟΝΟΜΟ.

Στους πέντε αυτούς αρμόδιους του υπουργείου Υγείας, αλλά και σε όλο το πολιτικό φάσμα, ο κόσμος του βορείου Έβρου με την δυναμική και αγωνιστική του παρουσία, έχοντας μπροστάρηδες τα νέα παιδιά, κορίτσια και αγόρια, αλλά και τις γυναίκες, έδειξε ότι ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. Κι όσοι εκφράσουν αντιρρήσεις και λένε γιατί τόσα χρόνια δεν γινόταν κινητοποιήσεις, η παρουσία στο πάνελ των ομιλητών δύο ανθρώπων που διαχρονικά αγωνίζονται όχι μόνο για την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ και την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, αλλά και την επίλυση των πολλών και καυτών προβλημάτων που διαχρονικά υπάρχουν, του εκπροσώπου των εργαζομένων Στάθη Στάμου και του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Κώστα Βαφειάδη, είναι η απάντηση.

[post_gallery]