ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ. Τα έσοδα της σχολικής γιορτής του 6ου Δημοτικού-Ευγενίδειου Ορεστιάδας στον “αγωνιστή” Βαγγέλη!!!

ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ. Τα έσοδα της σχολικής γιορτής του 6ου Δημοτικού-Ευγενίδειου Ορεστιάδας στον “αγωνιστή” Βαγγέλη!!!

Όλη η Ελλάδα έχει ανοίξει μια τεράστια αγκαλιά για τον μικρό Βαγγέλη, τον 5χρονο “αγωνιστή” που δίνει την μεγάλη “μάχη” κόντρα στον καρκίνο και ο Έβρος συμμετέχει σ’ αυτό τον ξεσηκωμό. Αξίζουν λοιπόν άπειρα μπράβο στο 6ο Δημοτικό-Ευγενίδειο Ορεστιάδας, που όλα τα έσοδα από την χθεσινή σχολική γιορτή, 1.020 ευρώ (κάθε ευρώ άλλωστε είναι πολύτιμο) που συγκεντρώθηκαν, κατατέθηκαν σήμερα στον λογαριασμό ενίσχυσης του μικρού Βαγγελάκη.

Μπράβο στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, στους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς που πηγαίνοντας στην γιορτή έδειξαν την έμπρακτη συμπαράσταση τους και τα έσοδα από το κουτί συλλογής χρημάτων στο αποχαιρετιστήριο πάρτυ δόθηκαν στους γονείς του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη.

Η έκκληση βοήθειας Πέτρου Πολυχρονίδη και οικογένειας

Έκκληση βοήθειας για να δοθεί μια ευκαιρία ζωής στον 5χρονο καρκινοπαθή Βαγγέλη Ελευθεριάδη απευθύνει ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Τροχός της τύχης» αποφάσισε να κινήσει γη και ουρανό για να συγκεντρωθούν 500.000 δολάρια, προκειμένου να μεταφερθεί ο μικρός στο νοσοκομείο Memorial της Αμερικής.

Ύστερα από 21 χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, μεταμοσχεύσεις και επεμβάσεις, ο Βαγγέλης κατάφερε για τρίτη φορά να βγει νικητής με το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής του Λονδίνου, όπου νοσηλεύεται να υποκλίνεται στη δύναμη και τη θέληση για ζωή του μικρού Βαγγέλη.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης τονίζει μέσω των social media ότι «ένα πειραματικό εμβόλιο μας δίνει πιθανότητα 85% να γίνει ο Βαγγέλης καλά».

«Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη «fight for Evaggelos life» είναι ο τίτλος της σελίδας για τον μικρό στο facebook.

Στη σελίδα just giving www.justgiving.com/crowdfunding/evangelos-cancerfund μπορείτε να κανετε κατάθεση μέσω PayPal ή πιστωτικής-χρεωστικής καρτας.

Οι γονεις Stelios Eleftheriadis & Δήμητρα Βογιατζή είναι στη διάθεση σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το πλήρες ιατρικό ιστορικό και όλα τα επίσημα έγγραφα για τη νοσηλεία στις ΗΠΑ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία.

mob: +30 6951813687
e-mail: giatonvangeli@gmail.com
Facebook: Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη
https://www.facebook.com/evangelos1eleftheriadis/