Ξεσηκωμός και στον Έβρο για τον μικρό Βαγγελάκη

Ξεσηκωμός και στον Έβρο για τον μικρό Βαγγελάκη

Ξεσηκωμός υπάρχει και στον Έβρο για τον μικρό Βαγγελάκη, που δίνει την “μάχη” ενάντια στον καρκίνο και πρέπει να συγκεντρωθούν 500.000 δολάρια, προκειμένου να μεταφερθεί  στο νοσοκομείο Memorial της Αμερικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, υπάρχει ήδη συνεχής επικοινωνία μεταξύ των 4 δήμων του νομού Έβρου, οι οποίοι σε συννενόηση και συνεργασία με τον Σύλλογο καρκινοπαθών και φίλων Ν.Εβρου ΣυνεχίΖΩ, μεθοδεύουν τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του.

Η πρόεδρος του συλλόγου βρίσκεται σε “ανοιχτή γραμμή” με τον συντοπίτη μας παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη(από τη Νέα Βύσσα), ο οποίος έχει ξεκινήσει όλη αυτή την συγκινητική προσπάθεια για το μικρό Βαγγελάκη, που είναι βαφτιστήρι του. Ήδη οι Αντιδήμαρχοι Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου έχουν μιλήσει μεταξύ τους και αποφασίστηκε:

  1. Να τοποθετηθούν… κουμπαράδες στα δημοτικά καταστήματα και τις άλλες υπηρεσίες, όπου ο κόσμος να βάζει τα χρήματα που θέλει
  2. Να γίνει ενημέρωση του κόσμου με αφίσες που θα τοποθετηθούν σε όλες τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες του νομού
  3. Να υπάρξει συνεργασία με τους κάθε μορφής συλλόγους, προκειμένου και αυτοί να κινητοποιήσουν τα μέλη τους
  4. Να γίνουν και όσες εκδηλώσεις προλαβαίνουν να διεξαχθούν για να συγκεντρωθούν χρήματα, μια και όλα αυτά πρέπει να συμβούν ως τις 25 Ιουνίου.

Η συγκινητική έκκληση βοήθειας του Πέτρου Πολυχρονίδη

Έκκληση βοήθειας για να δοθεί μια ευκαιρία ζωής στον 5χρονο καρκινοπαθή Βαγγέλη Ελευθεριάδη απευθύνει ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Τροχός της τύχης» αποφάσισε να κινήσει γη και ουρανό για να συγκεντρωθούν 500.000 δολάρια, προκειμένου να μεταφερθεί ο μικρός στο νοσοκομείο Memorial της Αμερικής.

Ύστερα από 21 χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, μεταμοσχεύσεις και επεμβάσεις, ο Βαγγέλης κατάφερε για τρίτη φορά να βγει νικητής με το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής του Λονδίνου, όπου νοσηλεύεται να υποκλίνεται στη δύναμη και τη θέληση για ζωή του μικρού Βαγγέλη.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης τονίζει μέσω των social media ότι «ένα πειραματικό εμβόλιο μας δίνει πιθανότητα 85% να γίνει ο Βαγγέλης καλά».

“Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη “fight for Evaggelos life” είναι ο τίτλος της σελίδας για τον μικρό στο facebook.

Στη σελίδα just giving www.justgiving.com/crowdfunding/evangelos-cancerfund μπορείτε να κανετε κατάθεση μέσω PayPal ή πιστωτικής-χρεωστικής καρτας.

Οι γονεις Stelios Eleftheriadis & Δήμητρα Βογιατζή είναι στη διάθεση σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το πλήρες ιατρικό ιστορικό και όλα τα επίσημα έγγραφα για τη νοσηλεία στις ΗΠΑ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία.

mob: +30 6951813687
e-mail: giatonvangeli@gmail.com
Facebook: Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη
https://www.facebook.com/evangelos1eleftheriadis/

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση