Ανακοίνωση η Ακαδημία της Α.Ε.Διδυμοτείχου κατά ΕΠΣ Έβρου για την μη απονομή του Κυπέλλου

Ανακοίνωση η Ακαδημία της Α.Ε.Διδυμοτείχου κατά ΕΠΣ Έβρου για την μη απονομή του Κυπέλλου

Την αντίδραση της Ακαδημίας της Α.Ε.Διδυμοτείχου προκάλεσε η απόφαση της ΕΠΣ Έβρου να μην απονείμει αύριο Κυριακή 18 Ιουνίου το κύπελλο του πρωταθλητή στην παιδική ομάδα, η οποία με εντυπωσιακή πορεία και 16 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τερμάτισε με διαφορά πρώτη.

Στην ανακοίνωση της Ακαδημίας συγκεκριμένα αναφέρεται: “Όπως μας ενημέρωσε η ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, η προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή 18/6/17 απονομή του κυπέλλου πρωταθλητή στην ομάδα του παιδικού μας δεν θα γίνει(είναι η δεύτερη φορά) γιατί τυπικά ακόμη δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα (σημείωση τελείωνε στις 3/6/17). 

Κι αυτό συμβαίνει γιατί κάποιες ομάδες πήγαιναν ταξίδια, διακοπές και χρωστούν ακόμη παιχνίδια τα οποία μάλλον δεν θα τα παίξουν ποτέ. Έτσι τυπικά το πρωτάθλημα είναι σε εκκρεμότητα και δεν επικυρώνεται η βαθμολογία. Για εμάς το πρωτάθλημα τελείωσε, κάναμε 16 νίκες σε 16 παιχνίδια μας βράβευσε η διοίκηση της ΑΕΔ, όποτε εσείς της ΕΠΣ όταν τελειώσει το πρωτάθλημα κάντε απονομή μόνοι σας και βάλτε το κύπελλο στα γραφεία σας .
Αύριο γίνεται η γιορτή της ακαδημίας μας, Τρίτη φεύγουμε για την κατασκήνωση και εδώ τελειώνει η σεζόν για εμάς!

Καλό καλοκαίρι σε όλους !!!!