Η πρώην διοικήτρια του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Αθανασία Κακκαλή διαδήλωσε υπέρ της Αυτονομίας!!!

Η πρώην διοικήτρια του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Αθανασία Κακκαλή διαδήλωσε υπέρ της Αυτονομίας!!!

 

Μάλιστα. Το είδαμε και αυτό την προηγούμενη Τετάρτη. Η πρώην διοικήτρια Αθανασία Κακκαλή, που δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναλάβει στο συγχωνευμένο από την προηγούμενη Κυβέρνηση νοσοκομείο, να διαδηλώνει φορώντας μάλιστα και ένα από τα μπλουζάκια που ζητούσαν την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του.

Αν δεν… τρόλαρε τον εαυτό της, σίγουρα ξέχασε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να είναι διοικητής σε ένα νοσοκομείο που συγχωνεύθηκε με αυτό της Αλεξανδρούπολης και στην πράξη υποβαθμίστηκε από πολλές πλευρές. 

Έτριβαν τα μάτια τους όσοι την γνώριζαν και την είδαν να φοράει ένα από τα μπλουζάκια (διακρίνεται με το γράμμα Μ) που σχημάτιζαν τα συνθήματα της πετυχημένης και εντυπωσιακής συγκέντρωσης των κατοίκων του κεντρικού και βορείου Έβρου, οι οποίοι απαίτησαν την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Ηχηρή και η απουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας  Χρήστου Τερτσούδη

Αν η παρουσία της πρώην διοικήτριας Αθανασίας Κακκαλή ήταν πρόκληση για το κοινό περί δικαίου αίσθημα, υπήρξε μια ηχηρή απουσία που σχολιάστηκε επίσης αρνητικά. Αυτή του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της ΑΜΘ Χρήστου Τερτσούδη. Αν και καθ ύλην αρμόδιος, δημότης Διδυμοτείχου και γιατρός στο επάγγελμα, έλαμψε δια της απουσίας του. Τουλάχιστον δεν τον είδαμε έστω δίπλα στην εξέδρα που βρισκόταν οι επικεφαλής του συντονιστικού οργάνου της κινητοποίησης. Όπως δεν έχουμε ακούσει άλλωστε την… φωνή του όλο αυτό το διάστημα για το θέμα που “καίει” όλη την περιοχή.

Υ.Γ: Επειδή κάποιοι φίλοι μου τηλεφώνησαν ή μου έστειλαν μήνυμα για το σχόλιο μου σχετικά με την απουσία του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη από την εκδήλωση. Για μένα δικαιολογία δεν υπάρχει. Ακόμα και αν δεν μπορούσε ο ίδιος, ας έστελνε έναν από τους τόσους αντιδημάρχους του ή όλους τους αντιδημάρχους του.

Πάντως η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου, που το παιδί της πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με τον γιο του κ.Μαυρίδη, βρέθηκε στη συγκέντρωση και κάποια στιγμή έφυγε για να προλάβει την γιορτή. Αυτά γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.