Έξαλλος ο Χατζηαναγνώστου με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για τη Δημοτική Αστυνομία

Έξαλλος ο Χατζηαναγνώστου με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για τη Δημοτική Αστυνομία

Πυρ και μανία έγινε χθες ο υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Κώστας Χατζηαναγνώστου, από την διασπορά ψευδών ειδήσεων που επιχείρησαν κάποιοι στην πόλη εναντίον δημοτικών αστυνομικών. Με μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκαθάρισε ότι θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη όσοι ρίχουν λάσπη στον ανεμιστήρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος που είναι επώνυμος στην Αλεξανδρούπολη διέδιδε πως είδε δημοτικούς αστυνομικούς να φορτώνουν σακούλες με προσωπικά τους ψώνια σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δήμου. Κάτι που δεν ίσχυε φυσικά, αφού επρόκειτο για σακούλες κατασχεμένων προϊόντων από την σύλληψη πλανόδιου πωλητή.

 



Ο κ.Χατζηαναγνώστου έγινε έξαλλος και έγραψε χαρακτηριστικά: “Ως υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας απευθύνομαι προς τους σημερινούς κακοήθεις και κοινούς συκοφάντες. Οι σακούλες που μετέφεραν οι δημοτικοί αστυνομικοί σήμερα και τις τοποθέτησαν στον αποθηκευτικό χώρο του υπηρεσιακού αυτοκινήτου, ήταν τα κατασχεμένα προϊόντα από την σύλληψη πλανόδιου πωλητή και την παραπομπή του στην αυτόφωρη διαδικασία και όχι προϊόντα που αγόρασαν οι ίδιοι για να τα μεταφέρουν ιδιωτικά .

Όποιος έχει στοιχεία και αποδείξεις να τα πάει στον εισαγγελέα και στους υπεύθυνους του Δήμου. Διαφορετικά ας σιωπήσει για να το πω ευγενικά και όπως προείπα είναι κοινός συκοφάντης και φυσικά σε περίπτωση εντοπισμού θα υποστεί τα νόμιμα, με την ηθική και την αξιοπρέπεια δεν μπορεί να παίζει κανείς. Τέρμα πια τα παιχνίδια με τους ανεμιστήρες και την λάσπη τους. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα“, έγραψε ο απόλυτα δικαιολογημένα αγανακτισμένος επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας.