Μια αστυνομικίνα… φύλακας-άγγελος των κατοίκων της Μάκρης

Μια αστυνομικίνα… φύλακας-άγγελος των κατοίκων της Μάκρης

Μια αστυνομικίνα είναι πλέον ο… φύλακας-άγγελος των κατοίκων της Μάκρης, μετά την έναρξη λειτουργίας του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου. Πρόκειται για την αστυνομικό Ευστρατία Νέστορα, η οποία εγκαταστάθηκε στο γραφείο της που βρίσκεται στο κτίριο της τοπικής κοινότητας Μακρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο Τοπικός Αστυνόμος έρχεται για να βελτιώσει την ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών, να επιλύσει ζητήματα της καθημερινότητας τους, τα οποία εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας και να εκπληρώσει την κοινωνική προσδοκία για καθημερινή παρουσία και άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον αστυνομικό.

Ως θεσμός επικεντρώνεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, στο πλαίσιο ανάπτυξης σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κοινωνικής συμπόρευσης και συνεργασίας του αστυνομικού με τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς που τις εκπροσωπούν.

Με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του νέου αυτού θεσμού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η τελετή αγιασμού,  παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγου Νικόλαου Μενεξίδη και των τοπικών αρχών με επικεφαλής τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για την έναρξη του θεσμού στην ΜΑΚΡΗ

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση