Επίσκεψη Φώφης Γεννηματά στην Ορεστιάδα και συνάντηση με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη

Επίσκεψη Φώφης Γεννηματά στην Ορεστιάδα και συνάντηση με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη

Την Ορεστιάδα επισκέφθηκε το απόγευμα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, λίγο πριν βρεθεί στην Μεγάλη και Μικρή Δοξιπάρα για να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του αείμνηστου πατέρα της Γιώργου που υπάρχει εκεί και επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο με τα σημαντικά ευρήματα.

Η κ.Γενηματά επισκέφθηκε το δημαρχείο της Ορεστιάδας, όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης. Την ενημέρσε για τα προβλήματα του δήμου και της ευρύτερης περιοχής και τα αιτήματα που υπάρχουν. Σε δήλωση της για την συνάντηση, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε: “Από το πρωί έχουμε ξεκινήσει έναν διάλογο με τους παραγωγικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής και της Περιφέρειας. Έναν διάλογο για να συνδιαμορφώσουμε το σχέδιο Ελλάδα. Ένα φιλόδοξο, εθνικό σχέδιο συμφωνημένο με την Αυτοδιοίκηση και τους παραγωγικούς φορείς.

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να κουβεντιάσουμε με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας για τα προβλήματα της περιοχής, να ακούσουμε τις σκέψεις του, τις αγωνίες του, τις προτάσεις του και κυρίως γιατί θέλουμε να αναδείξουμε πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να έχει ο πολιτισμός στην ανάπτυξη του τόπου μας”.