Η συγκίνηση της Φώφης Γεννηματά καταθέτοντας στεφάνι στην προτομή του πατέρα της

Η συγκίνηση της Φώφης Γεννηματά καταθέτοντας στεφάνι στην προτομή του πατέρα της

Εμφανώς συγκινημένη ήταν η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, όταν έφτασε στην Μεγάλη Δοξιπάρα και είδε αρχικά την πλατεία του χωριού που φέρει το όνομα του αείμηνηστου πατέρα της Γιώργου Γεννηματά, αλλά και λίγα λεπτά αργότερα καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο με την προτομή του. Χθες άλλωστε, κατά σύμπτωση, ήταν και η γιορτή του Πατέρα. 

Προηγουμένως, φτάνοντας στην Πλατεια “Γιώργος Γεννηματάς” στη Μεγάλη Δοξιπάρα, οι κάτοικοι την υποδέχθηκαν θερμά. «Είναι συγκινητικό να σας βλέπω σήμερα εδώ, είναι πράγματι συγκινητικό να μιλά ο κόσμος με τόση αγάπη για τον Γιώργο Γεννηματά τόσα χρόνια μετά», είπε αρχικά η κ.Γεννηματά και συμπλήρωσε. Λόγω και της σημερινής ημέρας δεν μπορούσα παρά να κάνω μια στάση εδώ στη Μεγάλη Δοξιπάρα και να καταθέσω ένα λουλούδι.

Ο Γιώργος Γεννηματάς πίστευε πολύ στην ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πίστευε ότι αποτελεί σημαντικό κρίκο του Ελληνισμού και η ενίσχυσή του περνά μέσα από την οικονομική του ανάπτυξη. Ήταν ο πρώτος που έδωσε σημαντικά κίνητρα στην περιοχή. Τόσο το μνημείο στη Μεγάλη Δοξιπάρα, όσο και ο δρόμος στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής αποτελούν πρωτοβουλίες για την αναγνώριση για τις προσπάθειες που έκανε για την ευρύτερη περιοχή». 

 

[post_gallery]

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση