ΘΡΑΣΣΑ ΤΥΧΕΡΟΥ: Στην τελική ευθεία για την επαναλειτουργία της

ΘΡΑΣΣΑ ΤΥΧΕΡΟΥ: Στην τελική ευθεία για την επαναλειτουργία της

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επαναλειτουργία του οικοτουριστικού ξενοδοχείου “ΘΡΑΣΣΑ” που βρίσκεται στην πανέμορφη λίμνη του Τυχερού. Η εταιρεία που ανέλαβε πριν από περίπου τρεις μήνες, μετά από διαγωνισμό του δήμου Σουφλίου, να τον ξαναλειτουργήσει και να αξιοποιήσει τόσο τα δικά του πλεονεκτήματα όσο και της περιοχής, έχει προχωρήσει πάρα πολύ τις εργασίες.

Ο επικεφαλής των επενδυτών κ.Αθανάσιος Κριτσίνης από την Ξάνθη, επιβλέπει ο ίδιοςπροσωπικά όλο αυτό το διάστημα, την μεταμόρφωση του εγκαταλελειμμένου χώρου μετά την αποχώρηση της προηγούμενης ενοικιάστριας, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα σε λίγες μέρες και να ξανανοίξει.

Η εμπειρία του σε παρόμοιες ξενοδοχειακές μονάδες και απο την Θάσο όπου επίσης δραστηριοποιείται με επιτυχία, παίζει ασφαλώς σημαντικό ρόλο.  Σκοεύπει μάλιστα μέσω των άλλων επιχειρήσεων του, να… διαφημίζει τον αγροτουριστικό ξενώνα ΘΡΑΣΣΑ αλλά και τις ομορφιές της περιοχής (Δάσος Δαδδιάς-Λευκίμμης, Απολιθωμένο Δάσος Φυλακτού-Λευκόμμης) στους ξένους τουρίστες και με ειδικές προσφορές να τους φέρνει στο Τυχερό.

[post_gallery]