Αλεξανδρούπολη: Δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας καταγγέλει τον… δήμαρχο για τις θέσεις πάρκινγκ μοτοσυκλετών

Αλεξανδρούπολη: Δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας καταγγέλει τον… δήμαρχο για τις θέσεις πάρκινγκ μοτοσυκλετών

Δηλώσεις εναντίον του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και της δημοτικής αρχής γενικότερα για τις θέσεις πάρκινγκ των μοτοκλετών, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Μάκρης και πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης Κρίτου Κριτής, που σημειωτέον εκλέχθηκε και ανήκει στην δημοτική παράταξη Λαμπάκη.

Στην οργισμένη αντίδραση του ο κ. Κριτής για την έλλειψη πολλών θέσεων πάρκινγκ αναφέρει: “ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΏΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΟ , ΛΟΓΙΚΟ , ΙΣΟΝΟΜΙΚΟ , ΙΣΟΠΟΛΙΤΙΚΟ , ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΌ , ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΙΚΟ , ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΊΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΈΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΤΩΝ 5000 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ….. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΉΡΑΜΕ ΗΤΑΝ 12 ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΈΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ 200 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΗ (ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΉΚΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..!!!)

ΙΔΟΎ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΊΟ ΜΑΣ… ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΜΌΓΕΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΩ ΣΗΜΕΡΑ…..!!!!!

ΑΑ.!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΊΑ ΛΕΕΙ…. “ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΎΣΑΝ ΜΑΣ ΠΉΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΌΔΙ ” ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΊΣΤΑ MOTOCROSS ΣΤΟΝ ΑΠΑΛΌ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΝΌΜΙΜΑ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟ ΣΤΗΝ Γ.Γ.Α. ΑΠΟ ΤΟ 1984..!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ ΣΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΌΝ… ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΉΜΟΥΝΑ ΚΙΌΛΑΣ…????

ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΜΕΡΙΆ….

Να θυμίσουμε απλά ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Κριτής στρέφεται εναντίον της δημοτικής αρχής και της παράταξης με την οοποία εκλέχθηκε, αφού πέρυσι που ματαιώθηκε η Παννελήνια Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Αλεξανδρούπολη, επέρριεψε σε αυτή την ευθύνη για τησ συγκεκριμένη εξέλιξη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Ένα σχόλιο

  1. Κώστας παυλιδης

    Καλά σας κάνει ξέρατε τι είναι……

Απάντηση