ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ: Εκκενώθηκαν άρον-άρον τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ: Εκκενώθηκαν άρον-άρον τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Καραολή Δημητρίου 40 στην Αλεξανδρούπολη, όπου και βρίσκονται τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Όσοι είναι στην περιοχή ή περνούσαν από εκεί, είδαν έκπληκτοι τους υπαλλήλους αλλά και τους πολίτες που είχαν πάει στα γραφεία να εξυπηρετηθούν, να βγαίνουν άρον-άρον από το κτίριο και να συγκεντρώνονται στο απέναντι άλσος προς το λιμάνι.

Άσκηση εκκένωσης με ξαφνική εντολή Πέτροβιτς

Το μυαλό όλων πήγε σε τηλεφώνημα για βόμβα ή κάποια πυρκαγιά και κοιτούσαν εμβρόντητοι την εκκένωση της Περιφερειακής Ενότητας. Τί είχε συμβεί; Με ξαφνική εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, έγινε άσκηση ετοιμότητας για εκκένωση των γραφείων σε περίπτωση πυρκαγιάς, απειλής για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, σεισμού και όλων των υπόλοιπων σεναρίων.

Η άσκηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού οι εργαζόμενοι συντεταγμένα και σε χρόνο ρεκόρ, καθοδηγούμενοι από τους υπεύθυνους που έχουν οριστεί για μια τέτοια περίπτωση, βγήκαν από το κτίριο και συγκεντρώθηκαν στο σημείο που έχει προκαθοριστεί. Οι περαστικοί όμως που δεν γνώριζαν τί πραγματικά συμβαίνει, κοιτούσαν ανήσυχοι και κάποιοι έντρομοι τον κόσμο να βγαίνει από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο κ.Πέτροβιτς πάντως, με απόφαση του οποίου εντελώς ξαφνικά ξεκίνησε η άσκηση, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχή εκτέλεση του σεναρίου και εξέφρασε την ικανοποίηση του.