ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Σκοτώθηκε τα ξημερώματα, είχε χάσει τα δυο παιδιά του σε τροχαίο και πριν 15 μέρες πάντρεψε τον άλλο γιο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Σκοτώθηκε τα ξημερώματα, είχε χάσει τα δυο παιδιά του σε τροχαίο και πριν 15 μέρες πάντρεψε τον άλλο γιο

 

Μια απίστευτη τραγωδία και ένα ασύλληπτο παιχνίδι της μοίρας κρύβεται πίσω από τον θάνατο του οδηγού, ο οποίος έχασε την ζωή του σήμερα τα ξημερώματα στις Καστανιές, όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με βυτιοφόρο από την Βουλγαρία.

Όσον αφορά το ατύχημα, όπως έγραψε πρώτο το thrakinea.gr, ο οδηγός έχασε τη ζωή του, λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Καστανεών – Ορεστιάδας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος οδηγός και κατευθυνόυαν προς την Ορεστιάδα συγκρούστηκε μετωπικά με βυτιοφόρο που κινούνταν προν την Βουλγαρία.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει άλλο όχημα, ξεκίνησαν έρευνες. Λίγα λεπτά αργότερα, εντόπισαν ένα βυτιοφόρο το οποίο κατευθύνονταν προς Βουλγαρία. Άμεσα το ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι εμπλέκεται στο τροχαίο. Φυσικά συνέλαβαν αμέσως το οδηγό.

Το EVROS-NEWS.GR φέρνει όμως στο φως μια απίστευτη τραγική διάσταση που κρύβεται πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο. Ο άτυχος οδηγός, περίπου 60 ετών που έχασε την ζωή του, ήταν από την Σαγήνη Ορεστιάδας. Γνωστός σε όλη την πόλη και ιδιαίτερα αγαπητός. Πριν από 15 χρόνια είχε χάσει τα δυο παιδιά του σε τροχαίο, σε μια ανείπωτη τραγωδία που είχε συγκλονίσει την Ορεστιάδα και όλο το Έβρο.

Κι όχι μόνο αυτό. Ο τρίτος γιος του παντρεύτηκε πριν δύο εβδομάδες και λίγες μέρες μετά ήρθε τα ξημερώματα αυτό το τροχαίο να αφαιρέσει την ζωή από τον άτυχο 60χρονο.

 

Πηγή: thrakinea.gr