Ανδριάνα Ζαρακέλη: Το όμορφο κορίτσι της δημοσιογραφίας από τις Φέρες Έβρου

Ανδριάνα Ζαρακέλη: Το όμορφο κορίτσι της δημοσιογραφίας από τις Φέρες Έβρου

Ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής δημοσιογραφίας, η Ανδριάνα Ζαρακέλη, κατάγεται από τις Φέρες Έβρου και κάθε καλοκαίρι περνάει τις διακοπές του Αυγούστου στην ιδιαίτερη πατρίδα της και τις παραλίες της Αλεξανδρούπολης που κυριολεκτικά λατρεύει.

Δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών, η Ανδριάνα παρουσιάζει τον τελευταίο καρό το μεσημεριανό ενημερωτικό μαγκαζίνο του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1, μαζί με την επίσης εντυπωσιακή Λίζα Δουκακάρου. Γράφει παράλληλα στις εφημερίδες Παραπολιτικά, Καρφί, και συνεργάζεται με όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ του ομίλου Κουρτάκη.

Η Ανδριάνα Ζαρακέλη γεννήθηκε στον Πειραιά, αλλά ερχόταν συχνά με τους γονείς και τα δυο αδέρφια της, τον αδερφό και την αδερφή της, στις Φέρες τα καλοκαίρια και τις γιορτές. Εδώ άλλωστε βρίσκεται το πατρικό της και έχει αρκετούς φίλους. Με πρώτο τον Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση.

Με τους γονείς και τα δυο αδέρφια της σε παιδική ηλικία στις Φέρρες

Εργάστηκε ως τηλεπαρουσιάστρια στα κανάλια “Extra”, το κανάλι 10 του Γιώργου Τράγκα, το “Ε”, το Contra και σε αρκετά ακόμα ΜΜΕ, αν και αρκετά νεαρή. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέρφους της και όλοι αποθεώνουν την… μεσογειακή της ομορφιά και το εντυπωσιακό της χαμόγελο.

Παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον Παναγιώτη Τζένο, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ του Ομίλου των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, έχουν ένα γιο, που υπεραγαπούν. Μένουν στον Πειραιά για να βρίσκονται κοντά στα γραφεία του ομίλου που εργάζονται και έχουν πολύχρονη φιλική σχέση με τον ιδιοκτήτη Γιάννη Κουρτάκη, από την εποχή που εργάζονταν και οι τρεις στις εκδοτικές επιχειρήσεις του Γιώργου Τράγκα, του οποίου θεωρούνται-και είναι-“πνευματικά παιδιά” στη δημοσιογραφία.

Με τον σύζυγο της δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, Διευθυντή του ομίλου των Παραπολιτικών

Ο Αύγουστος αφιερωμένος στις Φέρες και τον Έβρο

Τεράστιες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ανδριάνας, όμως κάθε χρόνο ο Αύγουστος της είναι αφιερωμένος στις διακοπές και τον Έβρο. Με τον σύζυγο και τον γιο της περνούν το μεγαλύτερο διάστημα στις Φέρες, απ’ όπου κάνουν εξορμήσεις σε όλο το νομό και φυσικά μπάνιο στις όμορφες παραλίες της Αλεξανδρούπολης και των Δικέλλων.

Στις παραλίες της Αλεξανδρούπολης ένα από τα καλοκαίρια, με τον γιο της να απολαμβάνει την πεντακάθαρη θάλασσα

Συμμετέχει όσο μπορεί στις εκδηλώσεις του συλλόγου των καταγόμενων από τις Φέρες στην Αθήνα και ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο καταγωγής της, σε αντίθεση με άλλους Εβρίτες δημοσιογράφους(και είναι αρκετοί και πολύ αναγνωρίσιμοι) που δεν ασχολούνται και έχουν… ρίξει μαύρη πέτρα πίσω τους.

Ετοιμάζεται για τις διακοπές στον Έβρο και το δείχνει με ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook