Γκαρά κατά Μεντίζη: Αν εγώ προσφύγω στη Δικαιοσύνη, τί στοιχεία θα προσκομίσει;

Γκαρά κατά Μεντίζη: Αν εγώ προσφύγω στη Δικαιοσύνη, τί στοιχεία θα προσκομίσει;

Έξαλλη με τον Πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Χριστόδουλου Μεντίζη είναι η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου Νατάσσσα Γκαρά, για τις καταγγελίες του ότι ενεπλάκη σε μετάταξη υπαλλήλου του ΠΓΝΑ, με αποτέλεσμα να αποψιλώνεται συνέχεια από προσωπικό το νοσοκομείο.

Η κ.Γκαρά που βρισκόταν με κοινοβουλευτική αποστολή στο εξωτερικό, μιλώντας το Σάββατο στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM, ήταν έξαλλη με τον κ.Μεντίζη: “Βγαίνει ο πρόεδρος των εργαζομένων και με καταγγέλει ονομαστικά χωρίς στοιχεία. Είναι πράξη κατασυκοφάντησης του ονόματος μου. Δεν μπορούμε να βγαίνουμε χωρίς στοιχεία και να καταγγέλουμε ή να κατηγορούμε κάποιιον χωρίς κανένα στοιχείο. Να πλήττουμε προσωπικότητες, αξιοπρέπειες. Για ένα γεγονός που ούτε γνώση έχω, ούτε καμιά εμπλοκή. Το κακοστημένο του παιχνιδιού μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς”.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέκλεισε μάλιστα την προσφυγή στην Δικαιοσύνη, καταθέτοντας προφανώς μήνυση κατά του προέδρου του συλλόγου των εργαζομένων του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. “Είπε αντικρουόμενα στοιχεία ο κ.Μεντίζης στις αλεπάλληλες συνεντεύξεις του. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι η δική μου εμπλοκή. Ουδέποτε έχω παρέμβει σε μετακίνηση, απόσπαση οποιουδήποτε υπαλλήλου και φυσικά δεν υπάρχει και στη συκεκριμένη περίπτωση καμιά δική μου ανάμιξη. Είναι καθαρή συκοφαντία. Μπορεί κάποιος να μου φέρει ένα στοιχείο που να εμπλέκει το όνομα μου; Αν εγώ προσφύγω στη δικαιοσύνη τί στοιχεία θα προσκομίσουν”;