Με Πρόεδρο Σταυράκογλου και Αντιπρόεδρο Τοψίδη η νέα διοίκηση της Τράπεζας Έβρου

Με Πρόεδρο Σταυράκογλου και Αντιπρόεδρο Τοψίδη η νέα διοίκηση της Τράπεζας Έβρου

Ο Σταύρος Σταυράκογλου, που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τα εκτελεστικά μέλη στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, είναι όπως είχε προαναγγείλει από χθες το evros-news.gr, ο νέος Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου.

Μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  στην σημερινή πρώτη συνεδρίαση Α΄Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στα μη εκτελεστικά μέλη στις αρχαιρεσίες της Κυριακής, ενώ Γραμματέας εκλέχθηκε ο Γιάννης Καπετανίδης και Ταμίας ο Βαγγέλης Χατζηχρίστου, με Β’ Αντιπρόεδρο τον Μανώλη Τουρατζή.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Εκτελεστικό Μέλος Αθανάσιος Δούρος αναλαμβάνει νέος Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου.
Το νέο Δ.Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας αποτελούν:
Πρόεδρος Σταύρος Σταυράκογλου
Α´ Αντιπρόεδρος Χριστόδουλος Τοψίδης
Β´ Αντιπρόεδρος Μανώλης Τουρατζής
Γραμματέας Γιάννης Καπετανίδης
Ταμίας Βαγγέλης Χατζηχρίστου
Μέλος Κων/νος Παπαδόπουλος
Μέλος Γιάννης Βαταμίδης
Μέλος Κυριάκος Τσιλιακίδης
Εκτελεστικό Μέλος Αθανάσιος Δούρος
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Πρόεδρος κ.Σταυράκογλου, αναφέρθηκε στους στόχους της νέας διοίκησης τονίζοντας: “Η αξιοποίηση των δεξιοτήτων του νέου Δ.Σ., η θωράκιση της Τράπεζας, οι διαρθρωτικές αλλαγές, η συνεχής ενίσχυση των κεφαλαίων, η αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και η γενικότερη αποτελεσματική συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της απερχόμενης διοίκησης είναι οι κυριότερες προκλήσεις που η νέα Διοίκηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει. 
Πάντοτε σε απόλυτη αρμονία με το αξιόλογο στελεχιακό δυναμικό του Ιδρύματος. 
Προμετωπίδα όλων μας το ήθος, η εργατικότητα και η ομοψυχία σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον πολυετούς ύφεσης¨.